Vos atidarė - jau krenta lubos

Vos atidarė - jau krenta lubos

Uostamiesčio centre neseniai pradėjusį veikti prekybos centrą "Vaiva" toliau persekioja nemalonumai. Praėjusio penktadienio vakarą veikiančiame prekybos centre nukrito dalis pakabinamų lubų.

"Vakarų ekspresui" skaitytojai atsiuntė nuotrauką, kurioje užfiksuota, kad prekybos centro viduje guli nukritusios dvi metalinės pakabinamų lubų plokštės, o visai netoli stoviniuoja pirkėjai.

"Buvome naujajame "Vaivos" prekybos centre. Mums bestovint prie kasų už kelių metrų netikėtai nukrito 2 metalinių lubų detalės. Pasakėme kasininkei, bet ji nesureagavo. Bandžiau skambinti prekybos centro vadovybei mobiliuoju telefonu, tačiau niekas neatsiliepė", - pasakojo sunerimęs skaitytojas.

Prisiminus nelaimingą atvejį Latvijoje, kur įgriuvus prekybos centro pastato stogui žuvo daugybė žmonių, esą kyla daugybė klausimų, ar šiame prekybos centre nekyla grėsmė žmonių saugumui, jeigu praėjus vos kelioms dienoms nuo atidarymo jau krenta lubos.

Pastato, kuriame įkurtas naujasis prekybos centras savininkai - UAB "Tilžės projektai". Bendrovės vadovas Artūras Kaktavičius vakar ryte tik iš žurnalistų išgirdo apie įvykusį incidentą. Jis paprašė perskambinti vėliau, nes norėjo pats išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

"Apsaugos darbuotojų teigimu, incidentas įvyko penktadienio vakarą - 21.30 val. Dėl neaiškios priežasties koridoriuje priešais kasas nukrito dvi aliuminės ažūrinės lubų plokštės. Laimei, žmonės nenukentėjo, bet išsigandusiųjų buvo. Tiesa, tos plokštės nėra sunkios - jos tuščiavidurės, tačiau vis tiek nemalonu, kad taip įvyko, nes pastatas visiškai naujas", - perskambinus po kiek laiko pasakojo A. Kaktavičius.

Pasak jo, vakar buvo iškviesti statybininkai, kad patikrintų visų lubų tvirtumą. Taip pat esą bus aiškinamasi dėl kokios priežasties nukrito dvi plokštės.

"Aiškinsimės, ar tai statybinis brokas, o gal kas nors lindo ir norėjo vaizdo kameras pareguliuoti. Dabar sunku pasakyti", - apgailestavo dėl nemalonaus įvykio A. Kaktavičius.

"Vakarų eksprese" neseniai rašėme, jog šis prekybos centras jau buvo patekęs kai kurių uostamiesčio politikų ir valdininkų nemalonėn dar iki atidarymo. Buvo grasinama, kad šio pastato nepavyks priduoti statybų komisijai, nes prie jo pasodinti visai ne tie medžiai, kurie buvo nurodyti projekte: vietoje turėjusių būti klevų pasodintos pušelės. Visgi artėjant atidarymo dienai, valdininkai atlėgo ir sutarė, kad tai nėra esminis projekto pakeitimas, dėl kurio reikėtų stabdyti prekybos centro atidarymą, ir pušeles palaimino.

"Vaiva" po rekonstrukcijos duris atvėrė gegužės 19 d.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder