Vitės bendruomenė įteikė raštą dėl dangos sporto aikštelėje

Vitės bendruomenė įteikė raštą dėl dangos sporto aikštelėje

Asociacija Vitės bendruomenė teikė raštą prašymą Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriui Gintarui Neniškiui

DĖL DANGOS SPORTO AIKŠTELĖJE VITĖS KVARTALE

Klaipėdos miesto šiaurinėje dalyje Vitės kvartale, Stadiono gatvėje, priešais Klaipėdos centrinį stadioną yra sporto aikštelė su treniruokliais vaikams bei suaugusiems.

Aikštelė yra populiari tarp Vites kvartalo gyventojų. Čia visuomet galima sutikti lankytojų, įvairaus amžiaus grupių, nuo vaikų iki garbingo amžiaus senjorų, kurie mielai čia sportuoja, rūpinasi savo sveikata.

Aikštelėje yra treniruokliai, tačiau aikštelėje iki šiol nėra tvirtos dangos ir tai yra nepatogumai sportuojantiems.

Ypatingai tai tampa svarbu ir aktualu po vakar dienos spaudoje paskelbtų dirvožemio tyrimų, kad Vitės kvartale gyvenamuosiuose mikrorajonuose chromo koncentracija dirvožemyje viršijo leistinas ribas iki 12 kartų.

Tai ne nepatogumai, tai pavojus gyventojų sveikatai, nes aikštelės danga yra žemė ir sutrypta žolė ant kurios nerekomenduojama vaikščioti, tuo labiau sportuoti.

Tikimės, kad į gyventojų nepatogumus kenksmingus aplinkai ir sveikatai bus skubiai atsižvelgta, skiriant lėšas sporto aikštelės padengimui tvirta danga.

Pagarbiai, Asociacijos pirmininkas Tomas Meškinis.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder