Užmiršo Dubysos gatvės šaligatvius

Užmiršo Dubysos gatvės šaligatvius

Dubysos gatve kasdien kulniuojanti klaipėdietė Janina kreipėsi į "Vakarų ekspresą", nes, anot jos, niekas nevalo šios gatvės šaligatvių.

"Maža to, automobiliai, valantys gatves, visą sniegą ir purvą ant jų drebia", - skundėsi ponia Janina ir pridūrė, jog tokius kliūčių ruožus tenka įveikti ir jaunoms mamytėms, vežančioms savo mažylius vežimuose.

Esą ji jau du kartus kreipėsi į Klaipėdos savivaldybę ir jai buvo prižadėta, kad šaligatviai bus nuvalyti. Deja, situacija iki šiol nepasikeitė.

Apie nenuvalytą Dubysos gatvę vakar pasiteiravome Savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos. Situaciją jis komentavo trumpai: "Jei dar nenuvalyta, bus nuvalyta." Ir patikino, jog netrukus valytojams išsiųs žinutę, kad šie išspręstų iškilusią problemą.

L. Dūda pakomentavo ir kai kurių klaipėdiečių pastebėjimą, kad didžioji dalis druskos, kurią gatvėse barsto specialūs automobiliai, tenka kairiajai kelio pusei, o pirmoji automobilių juosta esą būna beveik nepaliesta.

"Druskos barstymas ant gatvių, tai - ne tas pats, kas trąšomis barstyti daržus. Važiuojantys automobiliai ratais išnešioja sniegą kartu su druska per visą gatvės plotą. Tad jaudintis dėl saugumo nėra reikalo", - teigė direktorius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder