Uostamiestyje startavo Rotariada

Uostamiestyje startavo Rotariada

Šį šeštadienio rytą Klaipėdoje rotariečiai, nešini spalvingomis ROTARY klubo vėliavomis, keliavo nuo Lietuvininkų aikštės iki Kruizinių laivų terminalo. Čia vyko Rotariados atidarymas bei vėliavos pakėlimo ceremonija, po kurios rotariečiai pradėjo ruoštis tradicinėms varžyboms.

ROTARY klubo nariai neslėpė emocijų ir sakė, kad nuotaikos pakilios.

„Puikios, smagu visus pamatyti, susitikti“, – dalinosi įspūdžiais Vilniaus Gedimino ROTARY klubo narė Viktorija Šukšterytė, o Klaipėdos ROTARY klubo atstovas Andrius Barniškis neslėpė, kad jaučia atsakomybę už renginį.

„Be abejo nuotaikos yra šventinės, nes toks renginys Lietuvoje vyksta kiekvienais metais, o Klaipėdoje jis pirmasis. Ir mes, klaipėdiečiai, jaučiamės labai atsakingi už visą renginį bei jo kokybę“.

Na, o Ukmergės ROTARY klubo atstovas Paulius Šemeta pareiškė padėką Klaipėdai.

„Diena puiki, o Klaipėda priima su saulyte. Ačiū labai, nuotaikos puikios“.

Paklausus rotariečių, kodėl jie tapo ROTARY nariais, visi vienareikšmiškai teigė, jog jie sutverti padėti tiems, kuriems iš tiesų reikia pagalbos. Ir juos vienija noras daryti gerus darbus.

„Visada buvo noras daryti kažką gero kitiems, būdamas žmogus vienas nepadarys tiek daug, kiek būrys”, - teigė Dalia Liolytė iš Šiaulių Harmonijos ROTARY klubo.

Todėl moteris ieškojo bendraminčių iš pradžių savo krašte, vėliau ir visoje Lietuvoje. Palangos ROTARY klubo atstovas Arūnas Grigalauskas, pritarė Daliai ir pridūrė, kad kartu su kitais daryti gerus darbus - tai pašaukimas.

Rokiškio ROTARY klubo atstovas Rimantas Sakaitis sakė, kad ši eisena svarbi tuo, jog galima susitikti su kitų klubų atstovais, pabendrauti, praleisti laiką. Pasak Vilniaus Gedimino ROTARY klubo narės Viktorijos Šukšterytės, ši eisena parodo rotariečių vienybę.

Šventės atidarymo metu žodį tarė ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, kuris padėkojo rotariečiams už jų jau atliktus darbus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder