Teismo vitrinoje - pasaulis jaunosios kartos akimis

Teismo vitrinoje - pasaulis jaunosios kartos akimis

Nuo vakar Herkaus Manto, S. Daukanto ir Ligoninės gatvių praeivių dėmesį atkreipia atsinaujinusi paroda Klaipėdos apygardos teismo vitrinoje. Ją papuošė Klaipėdos Adomo Brako dailės mokyklos auklėtinių tapybos darbai.

Baigiantis metams dažnai stabtelime ir susimąstome, apgalvojame atliktus darbus, nutikusius įvykius, patirtus įspūdžius. Taip elgiamės siekdami užsibrėžti planus ir išsikelti tikslus ateinantiems metams. Su naujomis kūrybinėmis viltimis žvelgiant į ateitį, teismo vitrinoje pristatoma Klaipėdos Adomo Brako dailės mokyklos 2011–2014 mokslo metų mokinių laidos diplominių darbų retrospektyvinė tapybos paroda.

„Ne sykį mūsų jaunoji visuomenės karta savo kūrybiniais darbais yra įrodžiusi, kad jos suvokimas apie pasaulį gali mus nustebinti, pradžiuginti bei parodyti jį tokį, kokio net neįsivaizduotumėme. Tai – jaunatviškumo, entuziazmo ir pozityvumo galia. Džiugu, kad paroda galime pasidalyti ir su plačiąja visuomene“, – susipažinęs su darbais kalbėjo teismo pirmininkas Arvydas Daugėla.

Mokinių kuratoriai Klaipėdos Adomo Brako dailės mokyklos mokytojai Rimas Tunaitis, Alfonsas Lekavičius, Virgilijus Burba.

Paroda bus eksponuojama iki mėnesio pabaigos.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder