"Tėčio kava" pagardins "Tėčio lopšines"

"Tėčio kava" pagardins "Tėčio lopšines"

Muzikantas, studijos "Grock" įkūrėjas, dainininkas ir nuostabus Klaipėdos žmogus Linas Švirinas nori išleisti naują muzikinį albumą vaikams ir kviečia įsigyti "Tėčio kavos". Dalis už šią kavą surinktų lėšų bus skirta naujajam smagių vaikiškų dainų albumui "Tėčio lopšinės" išleisti.

Pasak L. Švirino, naujas jo muzikinis albumas vaikams bus visiškai kitoks nei buvusieji iki šiol. "Manau, kad vaikai - taip pat kaip ir suaugusieji - gali klausyti kitokio skambesio muzikos nei jiems dažniausiai peršama popmuzika. Jauniesiems klausytojams rengiame visiškai naujų, negirdėtų ir kitaip aranžuotų senų dainų džiazo stiliaus albumą. Kol kas dar nežinome, kokiu pavidalu jis pasirodys, nes tai labai priklauso nuo finansų", - sakė L. Švirinas.

Paprašyti paramos naujam albumui išleisti muzikantas sugalvojo originalų ir netikėtą būdą - siūlo įsigyti gardžios "Tėčio kavos" pakuotę. Ją įsigijusieji ne tik parems vaikiškų dainų leidybą, bet ir mėgausis gardžia kava, galės ja pavaišinti draugus ir artimuosius.

Šiuo metu šviežios, gardžios "Tėčio kavos" pakuotę, kainuojančią 8,90 Eur, įsigyti galima kavos skrudinimo namuose "Musangas" ir studijoje "Grock" (prieš tai pasiskambinus 860000370). Tikimasi, kad prie akcijos "Tėčio kava" prisijungs ir kitos kavinės, prekybos vietos ne tik Klaipėdoje, bet ir kituose miestuose.

Paremti naują "Tėčio lopšinių" albumą galima ir tiesiogiai, pervedant norimą sumą į L. Švirino įsteigtos VšĮ "Muzikiniai projektai" sąskaitą: LT83 7300 0101 1099 8766 su prierašu: "Parama albumo leidybai".

INSTRUKCIJA, kaip naudoti "Tėčio kavą".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder