"Tai - mano aplinkos laikraštis"

"Tai - mano aplinkos laikraštis"

"Vakarų ekspresui" paskelbus prenumeratos akciją, kurios metu visiems ateinantiems metams mūsų dienraštį galima užsisakyti tik už 129 litus, jau sulaukėme būrio ištikimų skaitytojų, panorusių pratęsti draugystę su mumis ir 2015-aisiais.

"Dienraštį "Vakarų ekspresas" prenumeruoju nuo pat pirmųjų jo atsiradimo dienų. Esu vienas seniausių ir rimčiausių jo skaitytojų.

Paprastai užsiprenumeruoju vienas iš pirmųjų ir visiems metams. Kai tik paskelbiama akcija, arba mano žmona su pirmaisiais jau stovi prekybos centre "Akropolis", prie "Vakarų ekspreso", arba aš einu tiesiai į pačią redakciją. Žinoma, užsiprenumeruosiu ir kitiems metams", - kalbėjo tolimojo plaukiojimo kapitonas Sigitas Šileris.

Pasiteiravus, kodėl renkasi šį dienraštį, atsakė: "Skaitau jį todėl, kad dažnai parašo ir apie mane, neretai ir aš jame išdėstau savo mintis. Šį rytą jau perskaičiau visą "Vakarų ekspresą" ir neradau nieko skandalingo apie save.

O kalbant rimtai, jame randu visas žinias, kurių man reikia. Esu senų pažiūrų ir nepuolu į kompiuterį žiūrėti, kas pranešama apie Klaipėdą, uostą, jūrininkus. Ne, skaitau ne vien tik apie jūrininkus - viską nuo pradžios iki galo, o ypač paskutinį puslapį.

Šis dienraštis išskirtinis tuo, kad bent kartą savaitėje, o kartais ir dažniau, parašo apie jūrą. Mėgstu todėl, kad jis kalba apie tą aplinką, kurioje aš gyvenu. Kartais ko nors nepastebiu, nepamatau to, ką įžiūri žurnalistai, ir man tai būna naujiena. Tai - mano aplinkos laikraštis, todėl jį skaitau su malonumu", - prisipažino S. Šileris.

Dabar vykstančios akcijos metu metinė "Vakarų ekspreso" prenumerata kainuoja ne 192, o tik 129 litus. Šia iki birželio 24 d. vyksiančia akcija gali pasinaudoti ne tik Klaipėdos, bet ir Vilniaus bei Kauno miestų gyventojai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder