"Sveikos, Kalėdos" sutelks pacientus ir gydytojus

"Sveikos, Kalėdos" sutelks pacientus ir gydytojus

Ypatingai Kalėdas pirmadienio vakarą pasitiks Klaipėdos jūrininkų ligoninė - kieme ligoninės laiptai virs scena, į dangų kils gražiausios advento ir Kalėdų giesmės, o dar neregėtos iliuminacijos nušvies ligoninės pastato sienas.

Kalėdos dainuodamos ateina ir pas sergančius, ir pas sveikstančius, ir pas sveikuosius, teigia renginio organizatoriai.

"Mes norime su savo pacientais būti ir džiaugsme, ir varge, kad žmonės žinotų: Jūrininkų ligoninė - jų sveikatos ir gyvybės namai", - sako Jūrininkų ligoninės vyriausiasis gydytojas Jonas Sąlyga.

Savo kalėdines dovanas teiks Žvejų rūmų moterų choras "Dangė" ir vokalistė Reda Striškaitė, šiais metais atstovausianti Klaipėdai "Eurovizijos" konkurse, taip pat Respublikinės D. Tamulevičiūtės premijos laureatas inovatyviausias Klaipėdos teatras "Apeironas". Nuostabų kalėdinių šviesų šou surengs klubas "Roxy".

Gražiausios metų šventės proga susirinkusiuosius sveikins Jūrininkų ligoninės kapelionas Saulius Stumbra.

Negalintieji išeiti į ligoninės kiemelį, koncertą stebės pro langus.

Jūrininkų ligoninės kolektyvas ir pacientų asociacija "Onkologija.lt" paskutinį advento pirmadienį pakvies pasitikti su šviesa ir muzika, širdyje meldžiant sau ir savo artimui kuo stipriausios sveikatos. "Pabūsime, pasidžiaugsime, pasveikinsime vieni kitus, pasivaišinsime kvapnia Jūrininkų ligoninėje virta arbata ir ligoninės medikų su meile keptais ir dekoruotais kalėdiniais meduoliais", - sako šventės organizatoriai.

"Nieko nėra svarbiau už glaudų gydytojo ir paciento ryšį. Už pasitikėjimą. O jei į šį duetą dar įsilieja tikėjimas... Tada prasideda stebuklai", - sako viena iš šventės organizatorių Dalia Bielskytė, kviesdama ateiti aplankyti savo artimuosius, savo gydytojus, palinkėti visiems sveikatos ir laimės. Širdingi linkėjimai visada išsipildo, tikina ji.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder