Šveicarams Klaipėdą primins silkės skonis

Šveicarams Klaipėdą primins silkės skonis

Paskutines valandas iki kelto turistai iš Šveicarijos nusprendė praleisti važinėdami dviračiais ir ieškodami suvenyrų artimiesiems. Teodoro ir Morgotės Stalderių viešnagė Lietuvos pajūryje baigsis po kelių valandų, tačiau juos sutikome ne uoste, o prie suvenyrų pardavėjų.

Atvyko sekmadienį

Pora iš Šveicarijos autobusu važiavo per Hamburgą iki Kylio, ten persėdo į keltą ir pasiėmę dviračius sekmadienį atvyko į Lietuvą. Pirmąją kelionės dieną svečiai dviračiais aplankė Nidą, kuri pasirodė labai graži. „Mums Nida labai patiko ir tikrai mielai ten sugrįžtume dar kartą“, - sakė Morgotė Stalder.

Įsiminė silkės skonis

Dienas praleistas Klaipėdoje primins silkės skonis. „Silkė mums buvo labai skani“, – teigė Teodoras Stalderis. Svečiams įsiminė ir gražios miesto vietos, nors svečiai jose pasigedo žmonių. „Miestas labai gražus, bet gaila, kad tiek vietų buvo tuščių“, - pasakojo T. Stalderis.

Draugiški klaipėdiečiai

Svečiams iš Šveicarijos lietuviai pasirodė labai draugiški, mieli, šilti ir paslaugūs. „Kai reikėdavo pagalbos lietuviai mielai padėdavo“, - sakė Morgotė. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder