Startuoja "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija

Startuoja "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija

Dienraštis "Vakarų ekspresas" Klaipėdoje ir kituose miestuose skelbia prenumeratos akciją. Iki gruodžio 31 d. užsisakant dienraštį visų 2017 metų prenumeratos kaina sieks tik 60 eurų.

Kiekvienas prenumeratorius taip pat gaus dovanų - 2017 metų kalendorių, specialiai išleistą Tautinio kostiumo metams paminėti. "Vakarų ekspresas", kviesdamas kartu puoselėti tautiškumą bei saugoti tradicijas, ragina nepamiršti domėtis ir miesto naujienomis.

Kiekvieną mėnesį dienraštį prenumeruoja ir uostamiesčio kultūros kalvė - Klaipėdos dramos teatras.

"Mūsų įstaiga visuomet prenumeruoja "Vakarų ekspresą". Labai džiaugiamės, kad dienraštis nepraleidžia renginių, vykstančių teatre, ir juos aprašo savo puslapiuose", - džiaugėsi teatro vadovas Tomas Juočys.

Jis pridūrė skaitantis apie visas miesto aktualijas, tačiau labiausiai domisi kultūros naujienomis.

"Komercinių leidinių rengiamos publikacijos apie kultūrinius renginius nėra labai rimtos. Tačiau dienraščiai, aprašydami miesto kultūrą, išlaiko aukštą lygį", - sakė T. Juočys.

Regioninė žiniasklaida, anot jo, atlieka labai svarbų vaidmenį. Pats teatro vadovas, atvykęs į darbovietę, naują rytą pradeda nuo regioninės žiniasklaidos apžvalgos.

"Aš esu klaipėdietis ir man svarbu žinoti, kaip sekasi mūsų miestui. Juk mūsų regionas yra ypatingas savo gamta, istorija, ekonomika, kultūra, žmonėmis", - įsitikinęs T. Juočys.

Dienraštį "Vakarų ekspresas" kiekvieną rytą skaito ir Klaipėdos jūrininkų ligoninės vadovas Jonas Sąlyga - jo vadovaujama įstaiga prenumeruoja laikraštį.

"Kai vykstu į komandiruotes, laikraštį vis tiek stengiuosi nusipirkti kokioje nors pakelės degalinėje ir taip susipažinti su miesto aktualijomis. Žinoma, dažniausia skaitau "Sveikatos" priedą, tačiau domiuosi ir ekonomikos, kultūros naujienomis. Manau, kad kiekvienas klaipėdietis turi žinoti apie tai, kas vyksta jų mieste", - tikino J. Sąlyga.

Anot jo, regioninė žiniasklaida yra vienas iš pilietiškumo bei politinio stabilumo garantų visuose šalies regionuose. Ji yra būtina Lietuvai, nes yra arčiau skaitytojo ir išsamiau analizuoja regiono problemas.

"Manau, kad regioninės žiniasklaidos palaikymas yra būtinas visos valstybės mastu", - akcentavo pašnekovas.

Metinės prenumeratos akcija galima pasinaudoti ne tik Klaipėdoje, bet ir visuose kituose miestuose, kur platinamas "Vakarų ekspresas" - Palangoje, Šilutėje, Šilalėje ir Vilniuje.

"Vakarų ekspresas" savo skaitytojus ir 2017-aisiais toliau pasieks su tradiciniais teminiais puslapiais, skirtais Vakarų Lietuvai, eismo bei automobilių aktualijoms ir naujovėms, sveikatai, ekonomikai, jūriniam sektoriui, kultūrai. Jame rasite ir savaitgalio skaitinių priedą "Šeštadienis", išsamų visos savaitės renginių gidą "Laisvalaikis", unikalų rašinių ciklą "Klaipėdos akvarelės".

Beje, jei jūs vis dar sukate galvą, kaip pradžiuginti artimuosius per didžiąsias metų šventes, siūlome pagalvoti apie galimybę padovanoti skaitymo malonumą. Juk ir dienraščio prenumerata, ir kalendorius primintų apie jus visus metus. Tiesa, kalendorių skaičius yra ribotas.

Klaipėdoje, dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcije, M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096.

Klaipėdoje, PC "Akropolis", Taikos pr. 61, Vokiečių al. (prie centrinio įėjimo). Tel. 8 650 51131.

Dirbame kasdien 10-21 val.

Vilniuje, A. Smetonos g. 2, 5 kab., tel. (8 5) 2121805, 2123344.

Privačiose platinimo tarnybose

Palangoje, Vytauto g. 118 tel. (8 460) 48440

Šilutėje, Lietuvininkų g. 20, tel. (8 441) 75474

Šilalė, Basanavičiaus g. 23, tel. (8 449) 51421

Vilniuje, A. Smetonos g. 2, 5 kab., tel. (8 5) 2121805, 2123344.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder