Žaliava skanumynams atsivežama iš Belgijos. Pagal geriausias belgiškas tradicijas šokolado manufaktūros meistrų arba paties savininko Algimanto Jablonsko rankose ji virsta įstabių skonių gaminiais.
Tai - išskirtiniai rankų darbo šokoladai, kiekviena plytelė ar saldainiukas yra meistrų suformuoti su meile.
„AJ šokoladas“ pasižymi įdarų įvairove, jų yra apie 50 rūšių, ir jie visi skirtingi: rūgštūs, saldūs, gaivūs. Įdarų skonių paletė - nuo papajos bei kitų vaisių iki aitriųjų pipirų, pelėsinio sūrio, imbiero, cinamono, marcipano...
Klaipėdiečiai labiausiai yra pamėgę šokolado gaminius su aitriaisiais pipirais ir sūriu. Jaunimas mieliau renkasi pienišką, senjorai - juodąjį šokoladą.
Įsimylėjėliai perka baltą ar juodą širdelės formos šokoladą. Yra ir juokingų ar erotiškų asociacijų keliančių formų gaminių - tai ir Kamasutros paveikslėliai su meilės scenomis, varlės, augalai.
Pojūčiai mūsų gyvenime, netgi trunkantys akimirkas, yra labai svarbūs. Tai - tarsi meilės, švelnumo, atsidavimo išraiška.
Skanaudami šokoladą pajuntame ir sodraus bučinio skonį, ir energijos proveržį.
Tokia dovana tinka dovanoti ir mamai, ir vaikui, ir sveikatą sugrąžinusiam gydytojui ar geram kaimynui. O be progos galima tokį malonumą pasidovanoti ir sau pačiam.
Rašyti komentarą