"Sodros" Klaipėdos skyriui vadovaus Mantas Bagočius

"Sodros" Klaipėdos skyriui vadovaus Mantas Bagočius

Nuo rugsėjo 30 d. "Sodros" Klaipėdos teritorinio padalinio vadovo pareigas oficialiai perims 37-erių Mantas Bagočius. Jis pakeis gegužės pradžioje darbą baigusį ilgametį vadovą Valdemarą Anužį.

"Sodros" atstovas spaudai Saulius Jarmalis "Vakarų ekspresui" patvirtino, kad konkursas į Klaipėdos skyriaus direktoriaus vietą jau yra įvykęs ir išrinktas nugalėtojas. Naujas vadovas darbą pradės rugsėjo pabaigoje.

M. Bagočius per savo karjerą patirties sėmėsi būdamas bendrovės "Vildmina" valdybos pirmininku ir Klaipėdos autobusų parko valdybos nariu. UAB "Gatvių apšvietimas" jis užėmė Finansų ir aptarnavimo departamento direktoriaus pareigas. Naujasis "Sodros" Klaipėdos skyriaus vadovas anksčiau dirbo Klaipėdos savivaldybės Sporto skyriaus vedėju.

"Be abejo, sulaukti tokio pripažinimo yra malonu. Vertinu tai kaip didelį "Sodros" pasitikėjimą ir įvertinimą. Tikiuosi, kad nenuvilsiu. Tikrai tuo džiaugiuosi.

Socialiniais reikalais domėjausi visada. Kai buvo paskelbtas konkursas, susidomėjau pareigybe. Kaupiau patirtį įmonių valdybose, įstaigų administravime. Pagalvojau, kodėl nepabandžius? Tai bus ir man nauja patirtis, ir, tuo pačiu, turėsiu galimybę įstaigai perduoti savo sukauptą patirtį. Atranka buvo tikrai rimta ir jai daug ruoštasi. Mintyse jau dėliojuosi visą informaciją, todėl pasiruošimas darbui vyksta jau dabar", - "Vakarų ekspresui" sakė M. Bagočius.

2005 m. M. Bagočius baigė Klaipėdos universiteto Humanitarinių mokslų fakulteto istorijos bakalauro studijas. Jis apdovanotas garbės raštu už geriausią 2005 m. Klaipėdos universiteto Humanitarinių mokslų fakulteto baigiamąjį darbą.

2011 m. M. Bagočius baigė Kauno technologijos universiteto Socialinių mokslų fakulteto viešojo administravimo magistro studijas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder