Šeštadienį dėl uždaryto tilto eismas nestrigo

Šeštadienį dėl uždaryto tilto eismas nestrigo

Žinia, šį rytą klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai jau nebegalėjo važiuoti Pilies tiltu, kuris uždarytas 8 mėnesius truksiančiam remontui. Eismo dalyviams tenka prisitaikyti prie situacijos, kai neliko vienos pagrindinių miesto transporto arterijų. Tačiau iki vidurdienio mieste nesusidarė didesni transporto kamščiai.

Nutraukus eismą Pilies tiltu, pervažiuoti iš pietinės miesto dalies į šiaurinę ar atvirkščiai galima tik Mokyklos gatvės tiltu arba keliu Klaipėda-Liepoja. Šiandien pravažiavus šiomis gatvėmis neteko pastebėti didesnių transporto kamščių. Tiesa, ne vienas vairuotojas kiek pristabdė savo automobilį ties Minijos, Pilies, Sausio 15-osios bei Galinio Pylimo gatvių sankirta, nes čia įrengta žiedinė sankryža. Matosi, kad daugeliui vairuotojų tai dar naujiena, prie kurios reikės dar ne vienam priprasti.

Be kliūčių iš ryto vyko eismas Mokyklos gatvės tiltu ir viaduku, kuriuo vietoje keturių eismo juostų geltona spalva nubraižytos penkios. Trimis iš jų galima važiuoti Liepų gatvės link, dviem - Sendvario žiedo link.

Pirmoje dienos pusėje eismas Klaipėdoje nebuvo intensyvus, nes turbūt ne vienas klaipėdietis, esant darganotam orui, šiandien nekiš nosies į lauką.

Kaip sekasi miesto gyventojams priprasti prie naujų eismo sąlygų greičiausiai parodys pirmadienis, kai visi žmonės patrauks iš pat ryto į darbą. Tikėtina, kad tada ir išryškės (o gal ir ne ) naujosios eismo schemos spragos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder