"Seni kibirai" keliasi į pamirštas erdves

"Seni kibirai" keliasi į pamirštas erdves

Rudeninis senovinių automobilių entuziastų sezono uždarymas Klaipėdoje jau yra tapęs tradicija. Jos bus laikomasi ir šįmet, tačiau ateinantį šeštadienį įvyksiantis renginys praplės savo įprastas erdves.

Klaipėdos senovinių automobilių asociacija "Seni kibirai" rudens šventę "Autoregata 2014" pradeda įprastoje vietoje - nuo 9.30 val. ekipažai rinksis Šaulių gatvėje, 10 val. prasidės kruizas miesto gatvėmis, o nuo 11 val. ratuoti eksponatai išsirikiuos parodai Danės krantinėje, prie "Meridiano".

Pačioje Danėje, kaip ir visada, tuo metu vyks tarptautinė (jau 46-oji) Danės akademinio irklavimo regata, o jos pertraukos metu krantinėje bus surengtos "Senų kibirų" varžybos.

17 val. įvyks tai, ko anksčiau senovinių automobilių savininkai nedarė - jie dar kartą leisis į kruizą Klaipėdos gatvėmis, pavadintą "Atgal į 1861 metus". Finišo vieta - minėtais metais įkurto Dujų fabriko teritorija Liepų gatvėje.

Tiesa, čia įvyksianti geriausių istorinių automobilių apdovanojimo ceremonija bei koncertas bus skirtas tik ekipažų nariams, o 22 val. ištvermingiausi renginio dalyviai leisis į dar vieną, šįkart jau naktinį, kruizą miesto gatvėmis.

Beje, vidurnaktį buvusio Dujų fabriko teritorijoje numatomi ir fejerverkai.

Vakar dalyvauti renginyje jau buvo užsiregistravę apie 60 ekipažų ne tik iš Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos. "Autoregatoje" dalyvauti organizatoriai leis automobiliams bei motociklams, pagamintiems iki 1984 metų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder