"Sel" žada gaivinti vasaros estradą

"Sel" žada gaivinti vasaros estradą

Klaipėdos valdininkams kurį laiką neapsisprendžiant, ką daryti su vasaros estrada, iniciatyvos imasi joje renginius organizuojantys atlikėjai.

Specialistai yra parengę keturias estrados koncepcijas, kurios šiuo metu svarstomos, skaičiuojama, kiek kiekvienu atveju kainuotų darbai, tačiau realius darbus planuojama geriausiu atveju pradėti 2016 m. Vis dėlto aiškėja, kad pokyčių estrada gali sulaukti jau šiemet, mat investuoti asmenines lėšas į geresnes sąlygas pasirodymams Klaipėdoje yra pasiryžęs jau keletą metų iš eilės grandiozinius pasirodymus čia rengiantis grupės "Sel" lyderis Egidijus Dragūnas.

Jis, vakar susitikęs su meru Vytautu Grubliausku ir Žvejų rūmų vadovu Alvydu Juozu Lenkausku, aptarė kai kurias šią vasarą tradiciškai uostamiestyje vyksiančio įspūdingo šou detales. Liepos 4-ąją Klaipėdoje koncertuoti planuojantis E. Dragūnas neslėpė, jog ne pati geriausia estrados būklė koncertų rengėjams kainuoja papildomus pinigus. Statinio nuomos kaina, pasak jo, - nedidelė, bet estradai tiekiama per mažos įtampos elektros energija. Dėl to nemažą sumą suryja papildomi elektros generatoriai.

Atlikėjas neatskleidė, kokią sumą yra pasiryžęs paskirti estrados remontui, tačiau teigė, kad norinčiųjų investuoti į kokybiškesnius renginius yra tikrai daugiau.

Šiemet koncerte panaudoti ketinama ir estrados skliautą, kuris, žadama, taps didžiausiu Lietuvos istorijoje 800 kv. m ploto ekranu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder