Šaltis migdo komposterius

Šaltis migdo komposterius

Vakar ryte miesto autobusais važiavę klaipėdiečiai pastebėjo, jog ėmė streikuoti kai kurie elektroninių bilietų komposteriai. Pasak uostamiesčio transportininkų, tokie sutrikimai - įprastas reiškinys atšalus.

VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) vadovo Gintaro Neniškio teigimu, dėl šalčio dažniausiai pirmųjų reisų metu sutrinka komposterių veikla tuose autobusuose, kurie savaitgalį nedirbo.

"Šeštadienį ir sekmadienį kursuoja tik apie 65 procentai visų darbo dienomis važinėjančių autobusų. Tad dvi dienas lauke stovėjusiuose autobusuose dėl šalčio elektroninio bilieto sistema sunkiau "įsibėgėja". Dažniausiai viskas susitvarko po 15-20 minučių", - sakė G. Neniškis.

Anot jo, jei dėl tokio komposterio gedimo bilieto nepasižymėjusį keleivį patikrina kontrolė, jis tikrai nėra baudžiamas.

KKT direktoriaus teigimu, kai pradeda labiau šalti, padidėja ir autobusų gedimų, pasitaiko, kad 5-10 minučių vėluoja pirmieji reisai.

"Kelionės šiek tiek ilgiau užtrunka ir dėl išaugusio keleivių skaičiaus - nors ir ne itin daug, tačiau paspaudus šaltukui kai kurie klaipėdiečiai atsisako kelionių savo automobiliu ir renkasi autobusus", - apie žiemos ypatumus sakė G. Neniškis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder