Reorganizacija pakeis ir vadovą

Reorganizacija pakeis ir vadovą

Klaipėdos ekonominės plėtros agentūra (KEPA), šiuo metu iš esmės užsiimanti "Kultūros fabriko" valdymu, pradėta reorganizuoti. Jau pradėta ieškoti ir naujojo jos vadovo.

Dabartinė KEPA direktorė Raimonda Laužikienė atskleidė, jog šiuo metu vyksta KEPA reorganizacija - žadama ją plėsti, priimti naujų darbuotojų, pasikeitė ir jos valdyba, o "Kultūros fabrikas" taps agentūros padaliniu.

Paklausta, ar ji liks vadovauti naujai formuojamam padaliniui, R. Laužikienė tokios ambicijos neslėpė.

"Tokių planų turiu, tačiau šiuo metu negaliu atsakyti, ar taip ir įvyks - viskas priklausys nuo naujojo vadovo", - sakė R. Laužikienė.

KEPA plečiama siekiant įgyvendinti šiuo metu vis dar rengiamą Klaipėdos ekonominio proveržio strategiją. Būsimasis vadovas privalės didinti Klaipėdos investicinį patrauklumą, ieškoti investuotojų, didinti gyventojų verslumą, skatinti konkurenciją, ieškoti naujų eksporto krypčių, kurti miesto rinkodarą ir įgyvendinti kitus strategijos tikslus.

Jam keliami išties aukšti reikalavimai: privalomas aukštasis išsilavinimas, ne mažesnė nei 5 metų darbo patirtis, iš kurių bent 3 metus privalu vadovauti, puikiai mokėti anglų kalbą, turėti supratimą apie regiono verslo situaciją ir projektų įgyvendinimą, gebėjimas megzti santykius su verslo ir viešojo sektoriaus partneriais.

Beje, KEPA buvo įkurta būtent investuotojams pritraukti ir konsultuoti, tačiau tokia veikla pastaruoju metu praktiškai nebuvo vykdoma. Kurį laiką buvo teisinamasi, jog tokiems tikslams siekti nebuvo skiriama lėšų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder