Prenumeratos akcija: liko vos kelios dienos

Prenumeratos akcija: liko vos kelios dienos

Nesuspėjusieji dar gali suskubti ir dienraštį "Vakarų ekspresas" ateinantiems metams užsiprenumeruoti už patrauklią kainą. Specialus pasiūlymas galioja iki šios savaitės pabaigos. Pasinaudoję juo ne tik sutaupys, bet ir gaus dovanų.

Būsimiesiems prenumeratoriams yra paruoštos leidyklų "Print it" ir "Baltos lankos" išleistos knygos: James Joyce "Dubliniečiai", Mary Shelley "Frankenšteinas", Emile Ajar "Pseudo", Romain Gary "Emile'io Ajaro gyvenimas ir mirtis" ir daugelis kitų kūrinių. Knygas bus galima atsiimti ir M. Mažvydo al. 3 įsikūrusioje redakcijoje, ir prie pagrindinio PC "Akropolis" įėjimo esančiame dienraščio Klientų aptarnavimo skyriuje.

Speciali prenumeratos kaina - 144 Lt - galioja iki lapkričio 10-osios, sekmadienio. Metinė prenumerata pasibaigus akcijai kainuos 192 litus.

Remiantis naujausiais, šią vasarą tyrimų bendrovės "TNS LT" atlikto nacionalinio skaitytojų auditorijos tyrimo duomenimis, "Vakarų ekspresas" pagal skaitomumą užima penktą vietą tarp Lietuvos dienraščių. Klaipėdos apskrityje ir uostamiestyje "Vakarų ekspresas" yra skaitomiausias dienraštis - žinių jame nuolat ieško daugiau kaip 53 tūkst. žmonių, o bent kartą per savaitę skaito daugiau nei 98 tūkst.

Būkime kartu ir 2014-aisiais.

Informacija

Prenumerata priimama internete www.ve.lt/prenumerata, dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcijoje M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096 ir PC "Akropolis", Taikos pr. 61, Vokiečių al. (prie centrinio įėjimo), tel. 8 650 51131.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder