Prekybos centre duris atvėrė modernus paštas

Prekybos centre duris atvėrė modernus paštas

Klaipėdoje, prekybos centre "Studlendas" (Herkaus Manto g. 90), antradienį duris atvėrė moderniai įrengtas pašto skyrius, kuris beveik dvigubai didesnis už anksčiau čia veikusį pašto skyrių ir teiks daugiau paslaugų.

Kitoje 120 kv. m. erdvėje įkurtame pašte veikia trys klientų aptarnavimo langeliai, savitarnos ir siuntų pakavimo lentynos, įrengta eilių valdymo sistema ir erdvi laukimo salė su patogiomis vietomis atsisėsti. Naujovė, jog šiame pašto skyriuje gyventojai galės atsiimti savo siuntas. Anksčiau ši paslauga nebuvo teikiama.

"Prekybos centras - puiki vieta pašto paslaugoms teikti, nes, į jį atvykę apsipirkti, mūsų klientai gali kartu gauti ir pašto paslaugas, jiems nebereikia specialiai dėl jų važiuoti kitur. Be to, čia įsikūręs pašto skyrius dirba ilgiau, o tai taip pat patogu klientams, kurie į paštą atvyksta po darbo", - sakė Korporatyvinių reikalų departamento komunikacijos projektų vadovė Aušra Kurtkutė.

Pašto skyrius PC "Studlendas" darbo dienomis ir šeštadienį dirbs nuo 10 iki 20 val., sekmadieniais - nuo 10 iki 18 val., vasaros sezono metu darbo laikas bus trumpesnis: darbo dienomis ir šeštadienį nuo 10 iki 18 val, sekmadienį - nuo 10 iki 16 val.

A. Kurtkutė informavo, kad gruodžio pradžioje Klaipėdoje planuojami atidaryti dar 3 modernesni pašto skyriai: PC BIG, PC "Akropolis" ir PC "Purmaliai".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder