Prasidės Naujojo turgaus rekonstrukcija

Prasidės Naujojo turgaus rekonstrukcija

Klaipėdos naujojo turgaus valdžia džiaugiasi - pagaliau baigėsi formalumų laikotarpis ir bus galima pradėti turgavietės rekonstrukciją. Tikimasi, kad ji bus baigta jau kitą rudenį. Dėl planuojamų statybų turgus savo veiklos nenutrauks - žadama viską suderinti.

"Šiandien jau galime oficialiai pasakyti, kad per nustatytą laikotarpį nebesulaukėme jokių pretenzijų, tad galime ruošti sutartį su konkursą laimėjusiu rangovu", - vakar pasidžiaugė Naujojo turgaus vadovas Viačeslavas Karmanovas.

Turgavietės rekonstrukciją atliks mažiausią kainą - 1,95 mln. eurų su PVM - pasiūlęs rangovas, pagal jungtinės veiklos sutartį veiksiančios UAB "Konsolė" ir UAB "Žibai".

Konkurse iš viso dalyvavo 9 įmonės. Viena iš jų buvo pareiškusi pretenziją - norėjo susipažinti su laimėtojų pateikta medžiaga. Nors konkurso sąlygose ir buvo numatyta, jog tai slapta informacija, pasak V. Karmanovo, laimėtojai sutiko ir leido su kai kuria medžiaga supažindinti, tad jokių pretenzijų nebeliko.

"Ryt poryt pasirašysime sutartį su rangovu, aptarsime, nuo ko pradėti darbus. Dar reikės šiek tiek pasiruošti, aptarti terminus, per kiek laiko bus nupirktos statybinės medžiagos. Mums reikės suplanuoti, kada į kitą vietą perkelti kai kuriuos prekybininkus, ir galėsime pradėti realius darbus", - pasakojo turgaus vadovas.

Žadama maždaug per metus Naująją turgavietę paversti patrauklia vieta ne tik apsipirkti, bet ir praleisti laiką. Sutartyje bus numatyta, kad statybos vyks metus su galimybe jas pratęsti dar pusmečiui.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder