Prasideda jubiliejinių metų prenumeratos akcija

Prasideda jubiliejinių metų prenumeratos akcija

"Šis numeris - mūsų kukli dovana Tau, nežinomasis skaitytojau!" Su tokiais žodžiais 1990-ųjų rugsėjo 29-ąją pirmame 5-ojo dienraščio "Vakarų ekspresas" numerio puslapyje kreipėmės į naujuosius savo draugus ir pažįstamus. Norėdami, kad klaipėdiečiai kuo greičiau sužinotų apie naują uostamiestyje leidžiamą laikraštį, mes kaip dovaną išnešiojome per 40 tūkst. leidinio egzempliorių į visas mieste esančias pašto dėžutes. Nuo to laiko mus skiria jau beveik 25 metai.

Ketvirtis amžiaus dienraščiui - tai ištisa epocha. "Vakarų ekspresas" per tuos ilgus metus neatpažįstamai pasikeitė. Nuo nespalvoto kelių puslapių apimties du kartus per savaitę leidžiamo laikraščio iki spalvoto operatyvaus dienraščio.

Per tuos ilgus metus dienraštis nuolat ieškojo, kartais klydo, kėlėsi, klupo, skrido, leidosi ir vėl kilo naujiems skrydžiams. Per tuos metus subūrėme puikią žurnalistų ir techninių darbuotojų komandą, įsigijome naujausios leidybinės įrangos, įsikūrėme puikiose patalpose.

Bet kaip tada, taip ir šiandien galime drąsiai pasakyti: didžiausias mūsų turtas - Jūs mūsų mielieji skaitytojai. Kiekvieną rytą planuodami artimiausio numerio turinį nuolat galvojame apie Jus. Spėliojame, kuri naujiena ar įvykis bus svarbesnis ir įdomesnis.

Džiaugiamės kiekvienu Jūsų pagyrimu. Įsiklausome į kiekvieno iš Jūsų kritines pastabas ar pasiūlymus. Visada laukiame Jūsų siūlomų temų.

Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų ištikimybę, lojalumą, smalsumą, bendruomeniškumą ir patriotiškumą.

Linkime Jums sėkmingų darbų, ramybės namuose, o sau - kad dienraštyje kasdien būtų skelbiama kuo daugiau gerų naujienų

Kurkime, skaitykime, dalinkimės naujienomis. Nes namai, kuriuose nėra knygų ir laikraščių, panašūs į kūną be sielos...

Gintaras TOMKUS, "Vakarų ekspreso" vyr. redaktorius

Informacija

Nuo šiandien iki birželio 30 d. "Vakarų ekspresą" 2016-iesiems galima užsisakyti už mažiausią kainą - 39 eurus (134,66 Lt). Šis pasiūlymas galioja gyvenantiems Klaipėdoje ir Vilniuje.

Prenumerata priimama dienraščio redakcijoje, M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096, ir Klientų aptarnavimo centre PC "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo), tel. 8 650 51131. Sostinės gyventojai dienraštį gali užsisakyti A. Smetonos g. 2 (5 kabinete), tel. (8 5) 212 18 05, 212 33 44.

Prenumeruoti galima ir internetu www.ve.lt/prenumerata.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder