Pramoga baigėsi smūgiu į medį

Pramoga baigėsi smūgiu į medį

Žiemos pramogų išsiilgę vaikai savaitgalį su rogutėmis dūko prie pakalnių ir kalnų. Tačiau ne visiems viskas baigėsi laimingai - greitosios pagalbos medikams teko skubėti prie Simonaitytės kalno, mat vienas vaikas atsitrenkė į medį.

Į redakciją kreipėsi skaitytoja Snieguolė. Jos manymu, minėta vieta yra nesaugi - moteris siūlo įrengti specialias čiuožti skirtas zonas.

"Visi nuo kalno čiuožia kas kaip moka. Vieni lipa, kiti jau ant galvų lekia. Be to, vaikai ateina be tėvų, nelaimės atveju nėra kur kreiptis. Teko ne kartą vaikus gelbėti", - sakė ji.

Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties vyr. gydytojo pavaduotoja Nijolė Dambrauskienė patikino, kad vaikas rimčiau nenukentėjo. Jis buvo nuvežtas į vaikų ligoninę.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Irenos Šakalienės manymu, tokias pramogas pasirinkusiems miestiečiams tiesiog reikėtų į viską žiūrėti atsakingiau

"Medžių juk neiškirsime. Kiekvieno kalniuko neaptversime. Būtų sudėtinga atitverti, tų kalniukų yra daug", - teigė I. Šakalienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder