Politikai prašo daugiau šviesos

Politikai prašo daugiau šviesos

Klaipėdos politikai nori, kad rudenį mieste vėl veiktų per krizę išjungtas 2 661 šviestuvas. Savivaldybė sako ieškanti tam lėšų.

Klaipėdos miesto Tarybos Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdyje svarstytas ir šių metų penkių mėnesių asignavimų panaudojimo klausimas. Komiteto pirmininkas Audrius Vaišvila domėjosi, ar bus lėšų planuotam papildomam gatvių apšvietimui.

Dalykas tas, kad jau kelerius metus iš eilės nešviečia 2 661 šviestuvas. Prasidėjus sunkmečiui jie buvo išjungti tose vietose, kuriose yra magistraliniai keliai - dega tik kas antras ar kas trečias šviestuvas. Prie sankryžų, perėjų, kitų pavojingų vietų palikti veikti visi šviestuvai.

Posėdyje dalyvavęs Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, jog kol kas pinigų tam trūksta, ir tai - departamento galvos skausmas.

"Metams baigiantis turėsime tam rasti pinigų. Be abejo, jeigu į biudžetą bus papildomai surinkta lėšų, galbūt iš jų kažkiek bus galima skirti ir apšvietimui. Tokia galimybė yra, bet ar taip bus iš tikrųjų, dabar tikrai dar negaliu pasakyti", - sakė L. Dūda.

Pinigų skiriama sumokėti tik už elektrą, o eksploatacinėms išlaidoms papildomų lėšų miestas kol kas nerado.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder