Paskutinę metų dieną - provokacinis vaizdo klipas apie Klaipėdą

Paskutinę metų dieną - provokacinis vaizdo klipas apie Klaipėdą

Paskutinę metų dieną "Youtube" kanale pasirodė vaizdo įrašas "Klaipėda - stiprus miestas, Reprezentacinis miesto klipas".

Pusantros minutės trukmės siužetas prasideda vaizdu nuo Klaipėdos Mykolo apvaizdos cerkvės, tačiau tolesnis pasakojimas plėtojamas kriminaliniu stiliumi, akcentuojant jėgos dominavimą.

Vaizdo klipe rodomos muštynės, benamiai, policijos ir saugos tarnybos reakcija, autombilių, motociklų lenktynės ir kitos ekstremalaus laisvalaikio pramogos. Akcentuojamas paminklas "Kardas".

Taip pat panaudotas mero, grojančio trimitu per džiazo festivalį intarpas, po kurio seka vaizdas, kaip dūmai kyla iš kamino.

"Provokacija. Taškas",- į vaizdo siužetą reagavo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Miesto vadovas komentavo, jog šis vaizdo siužetas, klaidinančiu pavadinimu, išleistas paskutinę tikrai sunkių metų dieną, kai visuomenė ir taip yra pavargusi nuo situacijos, kursto nesantaiką tautiniu, religiniu ir kitais aspektais, vienareikšmiškai vertinamas kaip provokacija, į kurią bus reaguojama kreipiantis į atitinkamas tarnybas.

Bus pildoma.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder