Paskelbti autobusų tvarkaraščiai Vėlinėms

Paskelbti autobusų tvarkaraščiai Vėlinėms

„Klaipėdos keleivinis transportas“ organizuoja papildomus autobusų reisus bei įveda laikinus maršrutus (99, 111, 117) į Lėbartų ir Joniškės kapines. Maršrutai ir reisai jau paskelbti įstaigos tinklalapio (www.klaipedatransport.lt) tvarkaraščių skirsnyje. Laikinųjų maršrutų trasos pateiktos naujienų skirsnyje.

Intensyvesnis autobusų grafikas į kapines organizuojamas jau nuo spalio 26 dienos, kad klaipėdiečiai dar prieš Vėlines turėtų galimybę patogiai nuvažiuoti prie artimųjų kapų. Tada pradės kursuoti įprastas ir populiarus laikinasis maršrutas 111 „Stotis – Lėbartai“. Daugiausiai autobusų bus išleista į trasą kapinių kryptimis lapkričio 1 dieną; papildomi reisai ir maršrutai bus ir lapkričio 2 bei 3 dieną.

Nors lapkričio 1-ąją daugiau nei pusė visų miesto autobusų važiuos į kapines, tačiau, pagal patirtį, sėdimų vietų tą dieną tarp 9 ir 13 val. gali trūkti, tad patariama tą dieną komfortiškai kelionei rinktis kitą laiką.

Kaip kasmet Kelių policija lapkričio 1-ąją dieną pertvarko asmeninių automobilių eismą keliuose į Lėbartų ir Joniškės kapines. Tiesiogiai į kapines bus galima nuvažiuoti tik viešuoju transportu bei neįgaliesiems automobilininkams. O kiti automobilininkai galės į kapines patekti tik per aplinkkelius. Apvažiavimo schemos jiems taip pat yra paskelbtos įstaigos tinklalapio naujienų skirsnyje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder