Pasaulio čempionui palinkėta neišsukti iš kelio

Pasaulio čempionui palinkėta neišsukti iš kelio

Trečiadienį Klaipėdos miesto meras pasveikino pirmąją vietą Italijoje vykusiame Pasaulio gatvės šokių čempionate iškovojusį klaipėdietį Edgarą Kerpę. Talentingam vaikinui ši pergalė buvo be galo svarbi, nes tai - jo debiutas suaugusiųjų kategorijoje.

Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas džiaugėsi, jog su talentingu jaunuoliu susitinka jau nebe pirmąsyk.

"Pergalės gaida šįsyk aukštesnės tonacijos, titulas - dar didesnio kalibro. Žinoma, būtina džiaugtis iškovotomis pergalėmis, tačiau negalima užmigti ant laurų - reikia siekti dar didesnių ir reikšmingesnių laimėjimų", - sakė meras ir pridūrė tikintis, kad jaunuoliui nederėtų kada nors išsukti iš sėkmingo gatvės šokėjo kelio.

Vytauto Didžiojo gimnazijoje besimokantis jaunuolis atskleidė, jog meilė šokiui įsižiebė, kai jam buvo 8-eri: "Tuomet aš pamačiau filmus, ką galima išdarinėti su kūnu. Aš taip pat to norėjau išmokti."

Vaikino manymu, gatvės šokiai Lietuvoje sparčiai populiarėja ir ateityje jaunuoliai rinksis šią subkultūrą lygiai taip pat dažnai, kaip ir krepšinį.

"Su šokiais aš galiu save išreikšti ir ateityje tikrai to nežadu mesti. Tačiau prie jų reikia ir rimtos specialybės", - atviravo vaikinas. Paklaustas, į kurią sritį linksta jo širdis, šis atsakė, kad šiuo metu mąsto studijuoti psichologiją.

Edgaro pasirodymą bus galima pamatyti gyvai lapkričio 27-28 dienomis LCC tarptautinio universiteto "Michealsen" centre vyksiančiose tarptautinėse gatvės šokių varžybose.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder