Paramos koncerte - didelė auka

Paramos koncerte - didelė auka

Po Naujųjų metų naktį petardos sukelto gaisro Klaipėdos Eduardo Balsio menų gimnazija, įsikūrusi Gedminų dvare, pamažu laižosi žaizdas. Ketvirtadienio vakarą čia vyko paramos koncertas, kurio metu surinkta 1 740 eurų, kurie bus skirti dvaro remontui.

Nors remontui pinigų skyrė Švietimo ir mokslo ministerija, tačiau jų neužteko eliminuoti visus gaisro padarinius. Anot gimnazijos direktoriaus Gintauto Misiukevičiaus, už paramos koncerte surinktus pinigus bus perkami arba remontuojami nuo drėgmės sukiužę suolai, taip pat bus perdažomos vienos salės sienos, nušveistas ir nulakuotas parketas.

"Taip pat bus pakeista supilta mineralinė vata, apšildžiusi dalį dvaro palėpės. Galbūt skirsime pinigų ir kitai dvaro palėpės pusei apšildyti", - sakė gimnazijos direktorius.

Paramos koncertas, kurį organizavo gimnazijos labdaros ir paramos fondas, G. Misiukevičiaus žodžiais tariant, buvo tiesiog anšlaginis. Jame muzikavo buvę menų gimnazijos mokiniai, taip pat Stasio Šimkaus konservatorijos, Jeronimo Kačinsko mokyklos ir Juozo Karoso muzikos mokyklos mokiniai. Menų gimnazija sulaukė ir miesto vadovo Vytauto Grubliausko vizito.

Paklaustas, ar parama, kurią noriai skyrė susirinkusieji, atitiko lūkesčius, įstaigos direktorius neslėpė, jog panašaus miestiečių geranoriškumo gimnazija ir tikėjosi.

"Mūsų mokiniai ir jų tėveliai yra nuoširdūs žmonės, nelaimės atveju jie visada ištiesia ranką. Lygiai taip pat jie pasielgė ir šioje situacijoje", - kalbėjo G. Misiukevičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder