Pamiršo išvežti lapus?

Pamiršo išvežti lapus?

Klaipėdos gyventojai vis praneša apie neišvežamas atliekas ar prie konteinerių suverstas šiukšles. Šįkart Malūnininkų g. gyventojams trūko kantrybė žiūrėti į lapų krūvas.

Prie dviejų konteinerių kitapus Malūnininkų g. 14 namo jau kurį laiką, gyventojų teigimu, guli šiukšlių maišai, prigrūsti nukritusių medžių lapų, bei krūvelė šakų. "Malūnininkų gatvėje prie konteinerio maišai jau nuo gruodžio vidurio", - apmaudą internete liejo klaipėdietis Valdas.

Savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus specialistai dėl šios problemos patarė kreiptis į Aplinkos kokybės skyrių. Šio vedėja Rasa Jievaitienė sakė, kad tokia informacija reikėtų dalintis su Viešosios tvarkos skyriumi arba Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centru (KRATC).

"Vežėjai turi kas savaitę išvežti. Jeigu neišveža, reikia įrodyti, kad stovi ilgiau nei savaitę, pavyzdžiui, turėti nuotraukas su datomis", - sakė R. Jievaitienė.

Aplinkos kokybės skyriaus vedėja ir žadėjo perduoti informaciją apie probleminę vietą KRATC inspektoriams bei Viešosios tvarkos skyriui, kurie kontroliuoja atliekų vežėjus ir prireikus gali taikyti baudas už įsipareigojimų nevykdymą ir miesto švaros ir tvarkos taisyklių nesilaikymą.

Tiesa, iki Naujųjų metų atliekų išvežimu Klaipėdos mieste rūpinosi keli vežėjai. Tačiau nuo sausio 1 d. liko tik vienas - UAB "Ecoservice", laimėjusi KRATC skelbtą konkursą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder