Nors čiuožykla yra, ledo pasaka kol kas neišsipildė

Nors čiuožykla yra, ledo pasaka kol kas neišsipildė

Praėjusią savaitę uostamiesčio Teatro aikštėje išlietoje maždaug 300 kvadratinių metrų čiuožykloje po atviru dangumi vienu metu gali čiuožinėti apie 50 klaipėdiečių. Galima sakyti, miestiečių kalėdinė svajonė turėti čiuožyklą išsipildė. Tačiau buvo ir dėl ko nuliūsti.

Šeštadienį čiuožykloje mažieji klubo "Speigas" čiuožėjai kartu su treneriais turėjo atlikti pasirodymą sekdami "Ledo pasaką". Reginio turėta būti įspūdingo. Juo būtų paskelbtas ir čiuožyklos atidarymas. Tačiau sutrukdė prastos oro sąlygos - pliaupė lietus, kartu pūtė ir žvarbus vėjas. Tad nors čiuožykla atidaryta, teatro renginys neįvyko.

VšĮ "Klaipėdos šventės" kūrybos vadovė Dalia Grikšaitė pasakojo, kad čiuožykla buvo atidaryta kaip ir planuota - šeštadienio vakarą. "Vyko diskoteka ant ledo, čiuožė daug žmonių. Lygiai tas pats buvo ir sekmadienį. Nepaisant prasto oro, čiuožykla veikė nuo pat ryto", - sakė D. Grikšaitė.

Tiesa, ji apgailestavo, kad šeštadienį neįvyko teatralizuotas renginys "Ledo pasaka".

"Atidėjome, nes tiesiog būtų nesmagu žiūrėti, kaip vaikai šoka per lietų dėvėdami suknias ir kostiumus", - priežastį, kodėl buvo atidėta "Ledo pasaka", įvardijo D. Grikšaitė.

Dailiojo čiuožimo klubo "Speigas" direktorė Edita Dvarionienė teigė, kad šiuo metu yra stebimos artimiausios orų prognozės. Kol kas "Ledo pasaka" atidėta ateinančiam šeštadieniui. Reginį žiūrovai turėtų išvysti 17 valandą.

"Su organizatoriais esame sutarę kitam savaitgaliui, tačiau mėginsime dar derinti. Gal organizatoriai norėtų savaitės vidury? Mums nėra didelio skirtumo. Mes pasirengę bet kada, viskas priklauso nuo organizatorių planų", - aiškino ji.

D. Grikšaitė teigė, kad ledas yra nuolat prižiūrimas, visą laiką šaldomas. "Ant pagrindo yra iškloti šaldymo kilimėliai, kurie nuolat palaiko šaltį. Ledas buvo nuolat auginamas. Dabar jis nuolat pašaldomas. Prastos oro sąlygos ledui netrukdo. Mums net nereikia lieti vandens ant jo", - šviesiąją lietingų orų pusę įžvelgė ji.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder