"Neptūno" krepšininkas Simas Galdikas su bendraminčiais išskleidė milžinišką trispalvę

"Neptūno" krepšininkas Simas Galdikas su bendraminčiais išskleidė milžinišką trispalvę

Liepos 6-oji leidžia teigti, kad mūsų valstybė buvo sukurta XIII a. – jos valstybingumo tradiciją, vadovaudamiesi vakarietiškomis vertybėmis, tęsiame ir šiandien.

12 val. Klaipėdos piliavietėje buvo iškilmingai pakelta valstybės vėliava. Ceremonijoje dalyvavo Lietuvos kariuomenės karinių jūrų pajėgų pučiamųjų orkestras ir Žvejų rūmų moterų choras “Dangė”.

Klaipėdos "Neptūno" krepšinio klubo vidurio puolėjas Simas Galdikas džiaugėsi, galėjęs prisidėti prie šventinės nuotaikos kūrimo Klaipėdoje.

Jis kartu su Elijumi Vainausku iš asociacijos "Mano miestas Klaipėda" ir grupele jaunimo organizacijos narių ant piliavietės kalno išskleidė 150 metrų ilgio valstybinę vėliavą.

- Idėja papuošti piliavietę milžiniška trispalve kilo man ir jaunimo organizacijai, kuriai ir priklauso ši vėliava, - pasakojo S. Galdikas. - Ši didžiulė trispalvė uostamiestyje kyla ne pirmą kartą. Trispalvė yra 250 metrų ilgio, bet mes išskleidėme tik 150 metrų. Darbus pradėjome 8 valandą ryto, o baigėme 11 valandą. Dirbome penkiese išsijuosę, kad suspėtume laiku.

Pasak Simo Galdiko, vėjas trukdė išskleisti vėliavą, nuolat išplėšdavo tvirtinimus. Teko nuolat trispalvę prie kalno šlaito tvirtinti iš naujo.

- Va, ir dabar lekiam į prekybos centrą, pirksim naujų smeigių, kad vėjas nesugriautų mūsų darbo ir nesugadintų šventinės nuotaikos klaipėdiečiams, - smagiai telefonu pakomentavo Simas.

Organizatorių nuotr.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder