Nenugenėti medžiai paliko purvo balą

Nenugenėti medžiai paliko purvo balą

Netvarka pasipiktinę Reikjaviko gatvės gyventojai vis dar nesulaukia, kada kieme bus nugenėti medžiai. Nuo jų krentantys lapai ir šakos vieną kiemą pavertė neįveikiama purvo bala.

Nors namų administratorius žadėjo problemą išspręsti pavasarį, pažadai užsitęsė iki metų pabaigos. Pakartotinio Reikjaviko g. 6 namo gyventojų skundo sulaukęs administratorius reagavo ir lapus pradėjo grėbti. Tačiau medžiai liko nenugenėti.

"Pelkės su pūvančiais nesugrėbtais lapais sudarė baisų purvyną, visur prikritę medžių šakų, kurie niekada negenėti", - socialiniame tinkle piktinosi klaipėdietė Gintarė.

Pasak Viešosios tvarkos skyriaus vedėjos Kristinos Vintilaitės, bus aiškinamasi, kodėl namo administratorius į problemą sureagavo tik po pakartotinio gyventojų skundo.

"Neatidėliodami nuvažiuosime ir pažiūrėsime, kodėl lapai grėbiami tik dabar. Jeigu administratorius nereaguoja į gyventojų prašymus, jie turėtų skųstis Butų ir energetikos poskyriui. Tada problema bus sprendžiama", - sakė Viešosios tvarkos skyriaus vedėja K. Vintilaitė.

Butų ir energetikos poskyrio vedėjas Algis Gaižutis patikino, kad skundų iš Reikjaviko g. 6 namo nesulaukė. Tačiau, jo teigimu, tokiais ir panašiais atvejais gyventojams kartais pritrūksta aktyvumo.

"Dėl minėto atvejo skundų nesulaukėme. Problemos sprendžiamos kiekvieną dieną. Jų pasitaiko po liūčių, todėl kartais žmonėms atrodo, kad darbai atliekami nelaiku. Kai kuriems sprendimams priimti reikia pačių žmonių noro. Administratorius sušaukia susirinkimą, tačiau jeigu į jį žmonės nesusirenka, sprendimas nepriimamas. Gyventojai turėtų spręsti problemas ne po vieną", - teigė Butų ir energetikos poskyrio vedėjas A. Gaižutis.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder