Nelegalus ne užtvaras, o kelias

Nelegalus ne užtvaras, o kelias

Į "Vakarų ekspresą" kreipėsi skaitytojas, pasiskundęs, kad neseniai kažkas užtvėrė patogų kelią tarp Dubysos gatvės ir Baltijos prospekto, leidžiantį išvengti Šilutės plento ir Baltijos žiedo. Visgi paaiškėjo, kad pats keliukas buvo nelegalus.

Klaipėdietis Silvijus pranešė, kad atsirado kliūtys ant keliuko, kuriuo iš Dubysos gatvės buvo galima patekti į Baltijos prospektą, "išlendant" ties "Eoltu".

"Įdomu, ar legaliai gatvė užtverta ir kieno prašymu kliūtys uždėtos. Gyvenamųjų namų aplink nėra, daug metų eismas ten vyko. Ženklo "Eismas draudžiamas" nėra, gatvė pažymėta kaip "Akligatvis", - domėjosi vyras.

Savivaldybės administracijos Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjas Gediminas Pocius paaiškino, jog skaitytojo nurodytoje vietoje kelio būti negali, o jeigu buvo - tai jo naudotojai tiesiog važinėjo per privatų įmonės sklypą.

"Peržiūrėjęs Savivaldybės GIS duomenis bei detalųjį planą, galiu drąsiai teigti, kad važiavimo kelio iš Baltijos prospekto į Dubysos gatvę niekas niekada neplanavo. Detaliajame plane numatytas tik važiavimas iš Dubysos gatvės iki sklypo Dubysos g. 68A. Galimai šiuo keliuku naudojasi ir sklypo Baltijos prospektas 6A valdytojai. Tokia galimybė yra. Teiginys, kad čia buvo kelias - abejotinas, nes iš Baltijos prospekto tenka važiuoti per 6A numeriu pažymėtą sklypą. Tai būtų įmanoma tik darbo metu, kai šiame sklype veikiančios įmonės vartai atviri abiejose sklypo pusėse", - sakė G. Pocius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder