Neatsargūs kasimo darbai be elektros paliko tūkstančius

Neatsargūs kasimo darbai be elektros paliko tūkstančius

"Sveiki, kas turit elektros? Klaipėdos senamiestis grįžo į viduramžius", - tokio ir panašaus turinio žinutės vakar vidurdienį pasipylė socialiniuose tinkluose.

Dėl to, kad vykdant kasimo darbus buvo netyčia pažeistas elektros kabelis, be elektros buvo likę per 4,5 tūkstančio centrinės Klaipėdos miesto dalies gyventojų.

Socialiniuose tinkluose klaipėdiečiai skundėsi, kad netikėtai dingus elektrai sutriko įprastas gyvenimo ritmas. Stebėtasi, kad elektros tiekimo nepavyko atnaujinti gana ilgai.

Pasak "Energijos skirstymo operatoriaus" (ESO) atstovo Valento Nevieros, gedimas centrinėje Klaipėdos miesto dalyje buvo užfiksuotas šiek tiek po vidurdienio - 12.11 val.

"Tiesiog buvo pažeistas 10 kilovoltų kabelis. Kas jį pažeidė, negaliu tiksliai pasakyti. Tiesiog viena įmonė vykdė kasimo darbus ir netyčia buvo pažeistas kabelis", - sakė V. Neviera.

Jo duomenimis, kadangi dėl tokio gedimo elektros tiekimas buvo sutrikdytas gana didelėje miesto teritorijoje, daliai klientų teko ilgiau palaukti, kol jis buvo atnaujintas.

Praėjus dviem valandoms po įvykio, be elektros energijos dar buvo likę maždaug 350 vartotojų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder