Naujametis stebuklas neįvyko

Naujametis stebuklas neįvyko

Beveik 200 klaipėdiečių neilgai džiaugsis netikėta naujamete dovana - elektroninio bilieto kortelėse atsiradusiu 3,5 karto didesniu kartinių bilietų kiekiu nei buvo įsigiję VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) kasoje.

Pasirodo, sausio 2-ąją ir sausio 5-ąją maždaug iki 16 val. kiekvienas pirkęs KKT kasoje kartinius elektroninius bilietus dėl programinio gedimo jų gaudavo 3,5 karto daugiau nei prašydavo.

"Tiesiog kasininkė nepastebėjo tokio programos gedimo. Taip tęsėsi tol, kol pirmadienio popietę paskambino vienas sąžiningas keleivis ir pasiteiravo, kas čia dedasi. Iki tol taip užpildytos buvo 198 elektroninio bilieto kortelės. Dar vieno skambučio sulaukėme antradienį per pietus", - sakė KKT vadovas Gintaras Neniškis.

Jis sakė negalintis pradžiuginti likusių 196 netikėtai kartiniais bilietais praturtėjusių keleivių.

"Jei šie žmonės patys nesikreips į KKT kasą, jų kortelės veiks tik tol, kol bus išnaudotas realus bilietų skaičius, už kurį ir buvo sumokėta. Paskui kortelė automatiškai užsiblokuos", - sakė G. Neniškis.

Anot jo, kaip kompensacija už nepatogumus visiems šiems keleiviams, kurie ateis savanoriškai ar po to, kai kortelė bus užblokuota, bus išduotos naujos el. bilieto kortelės, galiosiančios ketverius metus - nepaisant to, kiek yra likę laiko galioti senajai. Tad G. Neniškis ragino tokius keleivius geriau nelaukti kortelės užblokavimo, kad dėl to nepatirtų nemalonumų kelionės autobusais metu.

Euro įvedimas jau tapo ne vienos kasininkės galvos skausmu. Bene garsiausiai iki šiol nuskambėjo atvejis, kai vienoje Šiaulių parduotuvėje sausio 4-ąją pardavėja, gavusi 200 eurų iš magnetolos ir USB rakto pirkėjo, jam atidavė grąžą tarsi būtų gavusi 500 eurų. Pirkėjas lyg niekur nieko pasiėmė pinigus ir dingo. Skelbiama, kad vienintelė šios pardavėjos viltis - policija, nes kitaip parduotuvės nuostoliai bus kompensuoti iš jos atlyginimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder