Naujajame turguje - ūkininkai iš visos Lietuvos

Naujajame turguje - ūkininkai iš visos Lietuvos

Nuo liepos 4 dienos kiekvieną savaitgalį Klaipėdos Naujajame turguje (Taikos pr. 80) savo užauginta ir pagaminta produkcija prekiaus ūkininkai iš visos Lietuvos.

Žemės ūkio kooperatyvo "Lietuviško ūkio kokybė" suburti verslininkai savo gėrybes mobiliaisiais turgeliais jau gabena į Vilnių, Kauną, Šiaulius. Vakarų Lietuvoje pirmąja jų stotele taps būtent Naujasis turgus.

Kooperatyvo direktoriaus pavaduotoja Vilma Eimutienė ilgokai brandino mintį su maždaug 25 ūkininkų desantu atvykti į uostamiestį. Naująjį turgų ji vadina strategiškai patrauklia vieta - tai viena iš didžiausių maisto produktų turgaviečių ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Lietuvoje.

"Turguje apsilankantys žmonės tikisi įsigyti išskirtinai natūralios, lietuviškuose ūkiuose pagamintos produkcijos - būtent tokias prekes savo pirkėjams siūlo mūsų kooperatyvo ūkininkai. Klaipėda yra tolokai, bet mūsų produkcija išskirtinė", - tikino V. Eimutienė.

Šio kooperatyvo tikslas - populiarinti lietuviškus natūralius maisto produktus.

"Visa turgelyje parduodama produkcija gaminama ar perdirbama pačių ūkininkų. Viskas natūralu ir tikra. Kokybę garantuoja ir už ją atsako patys ūkininkai", - pasakojo V. Eimutienė.

UAB "Naujasis turgus" direktorius Viačeslavas Karmanovas neabejoja, kad ūkininkų turgelis bus populiarus tarp pirkėjų.

"Ne paslaptis, kad turgavietėje perkantys žmonės pirmenybę teikia lietuviškiems, pačių ūkininkų parduodamiems produktams. Deja, turgavietėse daugėja perpardavinėtojų, o vietinius produktus nustelbia masinė produkcija. Todėl tikras lietuviškas ūkininkų turgelis su autentišku asortimentu, neabejotinai ras savo pirkėją ir taps mėgiama vieta mūsų turgavietėje" - sakė V. Karmanovas.

Lietuvos ūkininkai savo produkcija - duona ir pyrago gaminiais, pieno produktais, rūkytais mėsos gaminiais, medumi, uogomis ir kitais natūraliais kaimiškais produktais - Naujajame turguje prekiaus kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį nuo 8 iki 19 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder