N. Puteikienė: "Dėl tokių akimirkų verta būti politikoje"

N. Puteikienė: "Dėl tokių akimirkų verta būti politikoje"

Vakar Klaipėdos miesto tarybos narė Nina Puteikienė socialiniuose tinkluose pasidalino jautria žinute:

"Nemaniau, kad politikoje būna stebuklų. Šiandien tarybos posėdžio metu visą valandą buvo priiminėjami sprendimai dėl savivaldybės administracijos vadovų atlyginimo pakėlimo.

Aš vis skaičiau moralus: ar gražu didinti atlyginimus, sėdintiems mero kairėje ir visai nematyti tų, kurie stokoja. Priminiau, kad bylinėjuosi su meru teisme, nes taryba patvirtino įstatymo neatitinkančią materialinės paramos skyrimo tvarką.

Dėl tos tvarkos antstoliai siunčia grasinimus šioms dviems 77 ir 88 metų močiutėms, nes jos skolingos už daugiabučio remontą.

Močiutės daugiau laiko praleidžia ligoninėse nei namuose, pensijos tik pora dešimčių eurų didesnės nei minimalios. Kol leido dengti skolą išsimokėtinai, mokėjo, o dabar reikalaujama iš vienos 1300 Eur, iš kitos - 1700 Eur.

Kalėdos stebuklų metas - tarybos narys Vidmantas Dambrauskas posėdžio metu pasiūlė padengti skolas savo asmeninėmis lėšomis. Pinigus perdavė per pertrauką šioms dviems močiutėms.

Dėl tokių akimirkų verta būti politikoje.

Vidmanto širdinga parama ištraukė šias dvi senoles iš bėdos, bet savivaldybės tvarka, skriaudžianti tokius žmones, nepanaikinta".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder