Motociklininkai atstovaus Klaipėdai

Motociklininkai atstovaus Klaipėdai

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas įteikė garbės atstovavimo raštus intelektualiniame - kultūriniame ralyje "Ryterna Modul Mototourism Rally 2018" dalyvausiančioms komandoms, atstovausiančioms Klaipėdos miestui. Šiemet ralyje dalyvaus 7 klaipėdiečių komandos.

Miesto garbę gins komandos "Švyturys", "Turistai iš pajūrio", "Linksmuoliai", "Pajūris", "Les Miserables", "Vakarų broliai" ir "Vėjo apkrova". Joms taip pat įteiktos miesto vėliavos.

Meras džiaugėsi išaugusiu dalyvių skaičiumi, jų motyvacija ir noru prisidėti prie šio projekto. Jis teigė, jog ralio dalyviai turi nešti žinią apie Klaipėdos miestą, kuris šiemet yra Europos sporto miestas. Klaipėda, anot V. Grubliausko, yra itin atvira, tolerantiška ir draugiška motociklininkams, suteikianti jiems itin palankias sąlygas važinėti net senamiesčio gatvėmis.

"Ryterna Modul Mototourism Rally" šiemet bus rengiamas jau 8 kartą. Tai komandinis pažintinis ralis po visą Lietuvą,kurio tikslas yra paskatinti žmones drauge keliauti po Lietuvą ir iš naujo pamatyti jos grožį, susipažinti su dar neatrastomis gamtos, architektūros ir kultūros puošmenomis bei šalies istorija.

Šiemet viena pagrindinių ralio temų bus valstybės šimtmetis, maršrutai bus susieti su partizano Adolfo Ramanausko-Vanago, krašto gynėjų keliais. Dėmesys taip pat bus skiriamas Europos kultūros paveldo metams ir mažosios kultūros sostinėms. Motociklininkai taip pat turės vykdyti užduotis, susijusias su Lietuvos gamta, istorija, architektūra, etnografiniu paveldu. Visos komandos galiausiai susitiks Birštone.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder