Moters paliktas Irenijus Zaleckis stumdė automobilį

Moters paliktas Irenijus Zaleckis stumdė automobilį

Buvęs uostamiesčio Savivaldybės Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjas Irenijus Zaleckis vėl linksmina liaudį nuotykiais kelyje. Šįkart teisme nepavyko įrodyti, kad I. Zaleckis vairavo neblaivus, tačiau Dovilų gyventojai buvo priversti šyptelėti stebėdami automobilį stumdantį I. Zaleckį.

Praėjusių metų liepos 22-ąją Doviluose I. Zaleckiui buvo surašytas protokolas už vairavimą neturint vairuotojo pažymėjimo, vengimą pasitikrinti alkotesteriu dėl neblaivumo, už neapdraustą automobilį, jo dokumentų nepateikimą ir pakartotinį vairavimą neturint teisės to daryti.

Kaip jau įprasta, I. Zaleckis savo kaltės nepripažino ir aiškino, jog susitikimo su pareigūnais metu buvo blaivus, o automobilį tuo metu vairavo jo draugė S. L., su kuria jis Doviluose susipykęs. Moteris esą išlipusi iš mašinos, metusi raktelius ant sėdynės ir, susistabdžiusi pakeleivingą mašiną, nudūmusi savo keliais. Esą jos rankinėje ir liko visi automobilio dokumentai.

Pati S. L. neneigė, jog buvo kartu su I. Zaleckiu ir vairavo automobilį. Visgi jai nesisekė valdyti mechaninę pavarų dėžę turinčio automobilio, variklis vis užgesdavo, tad galiausiai supykusi moteris metė raktelius ir paliko savo draugą likimo valiai.

Į nežinomo vyro pranešimą apie neblaivų vairuotoją sureagavę policijos pareigūnai teisme pripažino, jog atvykę nematė, kad I. Zaleckis būtų sukinėjęs vairą - šis stovėjo šalia automobilio gatvėje. Teismui apklausus liudytojus paaiškėjo, kad porelės pateikta istorija panaši į teisybę. Štai viena moteris eidama į parduotuvę matė, kad vyriškis vaikščiojo aplink automobilį, bandė jį stumti ir kažkam skambinti. Jis esą aiškinęs, kad jį paliko moteris, tačiau jos niekur nesimatė. Kitas liudininkas pastebėjo, jog automobilį gatve stūmęs I. Zaleckis atrodė išgėręs.

Teismui įvertinus liudytojų parodymus neliko kitos išeities, tik nutraukti bylą ir savininkams grąžinti konfiskuotą automobilį. Šį sprendimą per 20 dienų dar galima skųsti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder