Restauruotame XVIII a. sandėlio pastate įkurtas viešbutis MICHAELSON boutique HOTEL yra pačioje miesto širdyje, ant Dangės upės krantinės ir saugomas kaip jūrinio paveldo objektas. Praeityje laivai priplaukdavo ir prisišvartuodavo prie pat pastato sienų. Tad neatsitiktinai ant medinių polių pastatytas pirklio Epraheimo Michaelsono sandėlis lyginamas su sandėliais Venecijoje.
Ir šiandien, pro viešbučio langus stebėdamas ramią upės tėkmę, netrunki pajusti kitokią atmosferą. Ją dar sustiprina viešbučio restobaras, kuris šventiniam laikotarpiui paruošė išskirtinių skonių derinių, alsuojančių šiluma ir malonumais.
Kalėdinės staigmenos
"Cantucci con vino passito" - vienas iš šventinių MICHAELSON boutique HOTEL restobaro burtažodžių, kurį ištarus suteikiama proga pasirūpinti dovana, įkvėpta itališkos advento tradicijos artimajam - trijų skirtingų skonių "Cantuccini" sausainių rinkiniu su puikiai prie jų derančiu vynu.
Puoselėti senas geras tradicijas ir išradingai pritaikyti jas šiuolaikiniam žmogui - vienas iš svarbiausių MICHAELSON boutique HOTEL principų, išskiriančių jį iš kitų viešbučių. Viena iš šio viešbučio restobaro tradicijų - jau trečius metus Kalėdoms gaminamas rome brandintas pyragas.
Tai tradicinis germaniškų kraštų skanėstas, gaminamas su džiovintais vaisiais, cukatais, riešutais ir mėnesį laiko kasdien šlakstomas romu, kol įgauna nepakartojamą aromatą ir skonį. Pakanka mažo gabalėlio, kad pasijustum lyg kvapnioje Vakarų Europos kalėdinėje mugėje.
Dar viena MICHAELSON boutique HOTEL kalėdinė staigmena dovanoja šilumą ir šviesą iš tolimosios Azijos. Ji į viešbučio restoraną atkeliavo vieno vertingiausių ir brangiausių prieskonių - šafrano - pavidalu. Šafranas - ypatingas prieskonis, kurio derlius nuimamas tada, kai danguje visiškai susilygina Saulė, Mėnulis ir Žemė. Todėl viskas, ką jis paliečia, gali tapti auksu ir šviesti malonia geltona spalva.
Arbata su šafranu, rizotas su baravykais ir šafranu, naminis pyragas ir "Prosecco" taurė - toks "Šafrano valandos" meniu pateikiamas lankytojams, užsukusiems popietę.
Šventė kiekvieną dieną
MICHAELSON boutique HOTEL - išskirtinė vieta Klaipėdos senamiestyje palydėti senuosius ir džiaugsmingai sutikti Naujuosius metus. Paskutinį šių metų vakarą restoranas ruošia savo svečiams šventinę vakarienę, tačiau šventiška gali tapti kiekviena diena.
Tam reikia visai nedaug. Pavyzdžiui, skaniai ir be jokio rūpesčio pradėti dieną pusryčiais MICHAELSON boutique HOTEL restorane. Viešbučio restobaras visą dieną atviras ne tik viešbučio svečiams, bet ir klaipėdiečiams. Kiekvieną rytą čia ruošiami visaverčiai pusryčiai.
Įvairus maisto asortimentas, šviežiai spaustos sultys, šviežia kava, ypatinga arbata ir ką tik iškepto pyrago gabalėlis gali tapti nauju Jūsų pusryčių įpročiu.
Naujiena - verslo pietūs
Gyvenimo tempui greitėjant, pietus tapo įprasta išnaudoti susitikimams su verslo partneriais. Stilinga MICHAELSON boutique HOTEL restobaro aplinka, dėmesingas personalas ir aukščiausios kokybės maistas neabejotinai padės atsipalaiduoti ir užmegzti šiltesnį, artimesnį santykį su verslo partneriu.
Verslo pietų meniu MICHAELSON boutique HOTEL restobare siūlo bent dvi skirtingas sriubas, žuvies, mėsos arba vegetarišką pagrindinį patiekalą. Po sėkmingo sandėrio galima pasilepinti ir desertu su kava. Verslo pietūs gaminami kiekvienam klientui individualiai pagal užsakymą, tačiau jiems tikrai pakanka pietų pertraukai skirtos valandos.
Per kelis viešbučio aukštus išplanuota MICHAELSON boutique HOTEL restorano ir baro erdvė - itin patogi vieta visos įmonės ar kolektyvo renginiui, taip pat šeimos ar asmeninei šventei, o išradingas erdvių padalijimas renginiams suteikia dinamikos ir jaukaus intymumo. Užsukite ir pasimėgaukite emocijomis šiuo ypatingu šventiniu laikotarpiu!
Rašyti komentarą