Metai pradėti „gerumo dalybomis“

Metai pradėti „gerumo dalybomis“

Klaipėdos Rotary klubas „Karalienė Luizė“ jau keletą metų vykdo projektą „Ieškok, globok, aukok“.

Klubo sesių iniciatyva, bendradarbiaujant su Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojomis, buvo atrinkti keturi globėjų šeimose augantys baigiamųjų klasių moksleiviai, kuriems praėjusią savaitę buvo padovanoti pilnai sukomplektuoti nešiojami kompiuteriai.

Moksleivių atrinkimą lėmė aukšti mokslo rezultatai, aktyvi visuomeninė veikla bei planai siekti aukštojo mokslo, įgyti prestižines profesijas. Susitikime dalyvavę moksleiviai pasidalijo savo svajonėmis bei ateities planais.

Kiti susitikimo dalyviai mielai dalijosi patarimais bei padrąsinimais jaunajai kartai.

Šilta susitikimo atmosfera ir dalyvių emocijos tik patvirtino, kad geri darbai turi neįkainojamą vertę. Prie projekto įgyvendinimo prisidėjo Prie projekto įgyvendinimo prisidėjo Lietuvos  Rotary apygarda 1462  skirdama 500 eurų paramą, bei Palangos Rotary klubui, kuris taip pat prisidėjo prie šio projekto, likusią 1500 eur sumą skyrė Klaipėdos Rotary klubas „Karalienė Luizė.

Pasidžiaugę sėkmingu šių metų projekto įgyvendinimu, su Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojomis jau aptarėme planus dėl kito projekto etapo vystymo galimybių.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder