Marius Junokas - pastovesnis už laikinumą

Marius Junokas - pastovesnis už laikinumą

Nors rugsėjo 15-ąją baigiasi Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro (KKRC) laikinojo vadovo Mariaus Junoko su Savivaldybe pasirašyta sutartis, tačiau jis ir toliau laikinai eis šias pareigas.

Tai jam vakar pasiūlė miesto meras Vytautas Grubliauskas.

"Dar šiemet nebeliks Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro, kadangi dėl sporto reformos yra kuriama nauja įstaiga - Klaipėdos sporto bazių priežiūros centras. Pasikviečiau Marių Junoką į savo kabinetą ir teiravausi dėl tolimesnės reformos eigos. Darbuotojams turi būti įteikti pranešimai, kad keisis jų pareigybės, teiravausi, kaip atliekami kiti darbai. Viskas juda į priekį - apie 80 procentų darbų jau yra atlikta", - sakė meras.

Jis pabrėžė, kad dėl trijų mėnesių skelbti konkursą KKRC vadovui išrinkti, būtų lėšų ir laiko švaistymas, tad buvo nuspręsta iki metų galo ir toliau patikėti šias pareigas eiti M. Junokui.

"Artimiausiu metu, rugsėjį arba spalį, skelbsime konkursą Klaipėdos sporto bazių priežiūros centro vadovo pareigoms eiti. Tikimės, kad bus ne vienas kandidatas ir komisija galės pasirinkti geriausią variantą. Naudodamasis proga, norėčiau paraginti kompetentingus klaipėdiečius dalyvauti konkurse", - kalbėjo V. Grubliauskas.

M. Junokas "Vakarų ekspresui" patvirtino, kad sutiko iki 2017 m. eiti KKRC laikinojo vadovo pareigas, tačiau esą dar nėra apsisprendęs, ar dalyvaus konkurse dėl naujosios įstaigos vadovo posto.

"Laikas parodys. Kol kas reikia pabaigti pradėtus darbus, o tada jau spręsiu, ką veiksiu toliau: ar grįšiu į verslą, ar būsiu valdininkas", - teigė M. Junokas.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder