Kūčių vakarą klaipėdiečius šildo eglutė

Kūčių vakarą klaipėdiečius šildo eglutė

Tamsų kūčių vakarą prie miesto kalėdinės elgutės galima pamatyti vos vieną kitą smalsuolį. Kol daugelis klaipėdiečių laiką leidžia kartu su šeima prie kūčių stalo, kiti nusprendė aplankyti Klaipėdos žaliaskarę, o kartu ir paskanauti skanėstais iš Teatro aikštėje vykstančios kalėdinės mugės.

„Sekasi visai neblogai“, - šyptelėjo Loreta, kalėdinėje mugėje paradinėjanti saldainius, sausainius, valfliais ir karštu vynu.

 

 

Prekybininkė pastebėjo, kad daugelis lankytojų ateina kartu su vaikais. „Matosi, kad šventės. Tiesa, dirbti per kūčias šiek tiek liūdna. Nėra labai daug žmonių“, - pasakojo ji.

Tačiau savo vardo atskleisti nepanorusi kita prekeivė tikino, kad žmonių pakanka. „Itin jų daug buvo, kai vyko Anikės šviesų instaliacijos renginiai“, - sakė jauna mergina.

 

Paklausta, ar ne šalta ištisą vakarą stovėti koskelyje pardavinėjant skanėstus ir karštą vyną, ji tikino, kad sušildo čia esantis šildytuvas ir žmonių šypsenos.

„Kai dirbame ne po vieną, nameliuose, nebūna liūdna, patys keliame sau nuotaiką“, - kalbėjo prekeivė.

„Šiek tiek šalta. Ir žinoma, trūksta artimųjų, tačiau tai mūsų darbas. Būsime iki 20 valandos. O vėliau grįšime namo, būsime kartu su šeima“, - teigė Erikas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder