Klaipėdos penktadienis, spalio 11-oji

Klaipėdos penktadienis, spalio 11-oji

Citata iš www.VE.lt. "Ir vėl šildysim lauką. kada savivaldybėje pradės galvoti su galva, o ne su ....... Orai kitą savaitę bus dar genėtinai šilti, tegul pasižiūri prognozę. Bet kaip ir kiekvienais metais, pradeda šildymą ir mes pradedame šildyti lauką. Kada valdininkai pagaliau pradės dirbti žmonių labui", - nuomonę po publikacija "Šildymo sezonas Klaipėdoje gali būti pradėtas antradienį" išreiškė skaitytoja.

Gimė. Šiandien gimdė 9 moterys, sulaukta 10 kūdikių: 7 berniukų ir 3 mergaičių - viena gimdyvė susilaukė mišrios dvynukų porelės.

Mirė. Šiandien Klaipėdoje užregistruota Stanislovo Jurašiaus (gim. 1955 m.), Ninos Pavlovskajos (gim. 1951 m.), Nadezdos Dlimanovos (gim. 1935 m.) mirtis. Laidotuvės. Šiandien Lėbartų kapinėse laidojami Justina Ručinskienė, Džeraldas Marcinkus, Joniškės kapinėse - Irina Fedotova.

Sekmadienį Lėbartų kapinėse bus laidojama Nina Pavlovskaja.

Šiandien Klaipėdoje greitosios medicininės pagalbos ekipažai suteikti pagalbą skubėjo 53 kartus, dauguma iškvietimų buvo dėl viešose vietose gulinčių neblaivių asmenų. Policija užregistravo 5 pranešimus apie nusikaltimus, o ugniagesių diena buvo rami.

Rytoj tuokiasi: 12.00 val. - Paulius Prašukas ir Donata Gudinaitė, 12.30 val. - Kęstutis Jasas ir Elena Dvarionienė, 13.00 val. - Andrejus Einikis ir Jekaterina Plotkina, 13.10 val. - Vytautas Jonaitis ir Daniela Treneva, 13.30 val. - Rokas Klimavičius ir Lilija Larionova, 13.40 val. - Liutauras Banevičius ir Olesia Stepanenko, 14.00 val. - Viačeslav Kuzminych ir Alina Sovetova, 14.20 val. - Darius Rinkūnas ir Simona Stoškutė, 14.30 val. - Justas Stulgys ir Monika Mineikytė, 14.40 val. - Ugnius Žilinskas ir Vilma Mikalauskienė, 15.00 val. - Jonas Povilaitis ir Deimantė Juchimčuk, 15.10 val. - Mindaugas Šimkus ir Milda Ruginytė, 15.30 val. - Deividas Katauskis ir Monika Pocienė.

Atsiprašome. Šiandien dienračio "Vakarų ekspresas" skiltyje "Dienos paštas" išspausdintas portalo www.VE.lt skaitytojo komentaras neatspindi redakcijos pozicijos. Atsiprašome buvusių bei dabartinių bendrovės "Naujojo turgaus" vadovų ir viso kolektyvo, kuriuos galėjo įžeisti šis komentaras.

Skaitymai. Spalio 14-19 dienomis Klaipėdoje ir Šiauliuose vyks jau devintą kartą rengiamas prozos festivalis "Europos literatūros dienos". Savo kūrinius pristatys 14 Lietuvos ir užsienio autorių. Europos literatūros dienų skaitymai Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekoje Gerlacho palėpėje spalio 16-17 dienomis. Renginiai nemokami.

Svečias. Šiandien Palangoje lankėsi bei su miesto vadovais susitiko Jaltos (Ukraina) meras Sergej Ilaš bei Jaltos savivaldybės administracijos specialistai. Šios viešnagės tikslas - užmegzti glaudžius bendradarbiavimo ryšius su Palanga. Susitikimo metu pristatytas Palangos kurortas, taip pat kalbėta apie miesto biudžetą, Savivaldybės administracijos struktūrą, miesto Tarybos darbą. Pokalbio metu diskutuota ir apie abiem kurortams aktualias problemas bei jų sprendimo būdus.

Kvietimas. Pirmadienį, spalio 14 d. Klaipėdos universiteto Auloje (H. Manto g. 84) nuo 11.30 val. iki 12.30 val. vyks ispaniškai kalbančių šalių šventė "D

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder