Klaipėdietės pozavo nuogos, nes joms rūpi vyrų sveikata

Klaipėdietės pozavo nuogos, nes joms rūpi vyrų sveikata

Pasitinkant Naujuosius veiklios klaipėdietės pristatė stipriajai lyčiai skirtą kitų metų sieninį kalendorių, kuriame įamžinti penkių drąsių uostamiesčio moterų aktai.

"Odė vyrams 2017" pavadintas kalendorius išleistas su kilnia misija - atkreipti dėmesį į klastingą vyrų ligą - prostatos vėžį. Todėl visos lėšos, gautos pardavus kalendorių, bus skirtos vyrų ligų prevencijai.

"Tiesiog esame įsitikinusios, kad vyrai ir moterys turi vieni kitiems padėti. Atrodo, kad moterims ir vaikams skiriama daug įvairių akcijų, o štai vyrus dažnai pamirštame", - kalendoriaus atsiradimo idėją pristatė šį rudenį įsteigto moterų klubo "Myliu save ir... Taškas" atstovė Rosita Vaičiulė.

Pasak jos, šis naujas klubas vienija nestandartinio mąstymo ir formų moteris, tad ir kalendoriui pozuoti buvo pakviestos išskirtinės moterys.

"Ryžtis tokiam žingsniui nebuvo lengva. Juk dažnas aktų fotosesiją įsivaizduojame primityviai. Rezultatas, kurį išvydome, tikrai pranoko lūkesčius", - pasakojo klubo prezidentė ir viena iš kalendoriaus modelių Vilma Nomgaudienė.

"Fotografas Vytautas Petrikas buvo labai diskretiškas - leido mums pačioms apsispręsti, kurią kūno dalį norime apnuoginti. Kas petį, kas nugarą. Beje, dabar, vartydamos kalendorių, neidentifikuojame, kurioje nuotraukoje kuri esame pavaizduota", - menine kalendoriaus išraiška džiaugėsi Žaneta Skersytė.

Kalendoriaus pristatyme dalyvavęs Lietuvos sergančiųjų prostatos vėžiu draugijos prezidentas Paulius Rakštys dėkojo klaipėdietėms, kad jos atkreipė dėmesį į opią problemą ir pakvietė klubo moteris tapti jo vadovaujamos draugijos ambasadorėmis Klaipėdoje.

"Deja, dar dažnai Lietuvoje yra tabu kalbėti apie tai, kas yra žemiau juostos. Dažnas galvoja, kad šešiasdešimtmečiams jau nebereikia sekso. O prostatos būklė labai svarbi geriems lytiniams santykiams palaikyti. Prostatos vėžys - klastinga liga, nuo jos kasmet Lietuvoje miršta apie 500 vyrų. Tad kuo daugiau apie tai kalbėsime ir raginsime vyrus tikrintis, tuo geriau", - kalbėjo P. Rakštys.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder