Klaipėdiečiai kviečiami į šiaurietiško ėjimo žygį

Klaipėdiečiai kviečiami į šiaurietiško ėjimo žygį

Šiaurietiškas ėjimas - pastaruoju metu itin išpopuliarėjusi laisvalaikio leidimo, bendravimo ir sveikatos stiprinimo priemonė, kaskart įtraukianti vis daugiau žmonių. Todėl Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras visus klaipėdiečius, pamėgusius šį užsiėmimą, birželio 11 d. (ketvirtadienį) 11 val., kviečia į šiaurietiško ėjimo žygį.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras, kas savaitę organizuojantis šiaurietiško ėjimo vakarus, šį kartą rengia platesnio masto žygį. Uostamiesčio gyventojai ir miesto svečiai, lydimi visuomenės sveikatos specialistų, keliaus į šalia Vasaros estrados esant parką, kuriame specialiai sudarytu maršrutu įveiks apie 5 6 km. Dalyvauti šiame žygyje kviečiami tie, kurie jau yra susipažinę su šiaurietiško ėjimo pagrindais. Norintys išbandyti savo jėgas kviečiami atvykti į Klaipėdos tuberkuliozės ligoninės mašinų stovėjimo aikštelę, esančią šalia Vasaros estrados.

Norintiems prisijungti prie šio žygio tereikia pasirūpinti patogia avalyne ir apranga, pozityviu nusiteikimu ir buteliuku vandens, troškuliui numalšinti. Iniciatyvos organizatoriai paskolins specialias šiaurietiško ėjimo lazdas jų neturintiems, tačiau specialistai rekomenduoja į žygį leistis su nuosavomis lazdomis, kurios yra tinkamai sureguliuotos ir prie kurių jau esate pripratę.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA telefonu 8 640 93 341 arba elektroniniu paštu: [email protected].

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder