Klaipėdiečiai džiaugėsi dovana būti kartu

Klaipėdiečiai džiaugėsi dovana būti kartu

Šeštadienį "Europa City Aurora" viešbutyje jau ketvirtą kartą prie bendro Maldos pusryčių stalo rinkosi įvairiausių sričių atstovai. Šiųmečių maldos pusryčių dalyviai bendravo tema "Dovana būti kartu".

"Klaipėdos miesto mero pakviesti susirinkome jau į tradiciniais tapusius ketvirtuosius maldos pusryčius, o maldos pusryčių tema išties yra įdomi. Kaip dažnai mes neįvertiname to, ką turime. Kaip meras savo laiške rašė, kartais tai vertinti pradedama tada, kai netenkame. Atrodo, paprastas dalykas - buvimas kartu, tačiau vėl ir vėl turime pažvelgti į tą dalyką. Tai išties yra dovana, kurios mes dažnai neįvertiname, nebranginame, o į ją atsigrežiame ir susizgrimbame tada, kai netenkame", - dvasingu žodžiu maldos pusryčius pradėjo jų organizatorius Nerijus Čapas.

Organizatorius pasidžiaugė, jog į susitikimą susirinko gausybė įvairiausių bendruomenių - valdžios, jėgos struktūrų, verslo, dvasininkijos atstovai. Iš jų tikimasi, jog gerąją pusryčių žinią viešbutyje susirinkę klaipėdišikiai parneš ir į savo bendruomenes.

Renginio globėjas, meras Vytautas Grubliauskas taip pat įvertino galimybę jau ketvirtą kartą pabūti kartu ir kad įvairiausių profesijo atstovai nepabūgo atvykti ir susitikti.

"Kiekvieni iš tų pusryčių, kiekvienas iš tų susitikimų, neabejoju, paliko didelį ir dvasingą pėdsaką ne tik tų žmonių, kuri dalyvavo, mintyse, širdyse, bet ir ko gero gerokai platesnei benduromenei, nes ta žinia, mintis išeina gerokai plačiau. Tai - kaip dovana, kurios nebijome pasidalinti su kitais žmonėmis", - šnekėjo miesto vadovas.

Savo mintimis susitikime dalijosi dvasininkai, taip pat "Tele2" generalinis direktorius Petras Masiulis, Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto docentė dr. Jūratė Sučylaitė. Įkvepiančius pasisakymus lydėjo nuoširdžios miesto bažnyčios muzikantų giesmės ir dainos.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder