Klaipėdai - naujas iššūkis!

Klaipėdai - naujas iššūkis!

Penktadienį LRT televizijos eteryje startuoja naujas, išskirtinis ir kone įdomiausias šio rudens sezono muzikinis TV projektas „Vario audra“, kurio metu dėl geriausiojo Lietuvos pučiamųjų orkestrų vardo varžysis net 12 šalies orkestrų. Šį išskirtinį iššūkį priėmė ir uostamiestis, vedamas geriausių Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos jaunųjų muzikantų, vadovaujamų Zenono Šimkaus, ir Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorės Ingos Grubliauskienės suburtos palaikymo bei skirtingų sričių profesionalų komandos.

„Išduosime paslaptį – jau pirmosios „Vario audros“ laidos filmavimo metu Stasio Šimkaus konservatorijos pučiamųjų orkestras, pasirodęs kartu su Klaipėdos solistais Viliumi ir Violeta Tarasovais bei džiazuojančių šokėjų kolektyvu „HopHop“, pelnė itin kompetentingos laidos komisijos pagyrų bei susižavėjimo kupinų žodžių. Bet uostamiestį šiame projekte atstovausiančio orkestro sėkmę nulems ir televizijos žiūrovų palaikymas, – sakė I. Grubliauskienė. – Tad Klaipėdai metamas naujas iššūkis.“

Klaipėdos komandos vadovė teigė ir šįkart neabejojanti uostamiesčio sėkme, mat klaipėdiečiai jau seniai visoje Lietuvoje išgarsėjo savo išskirtine kova už mylimą miestą bei gebėjimu itin svarbiais momentais būti uždegančiai vieningais. Kartu verta pridurti, kad gilias muzikines tradicijas puoselėjančią Klaipėdą atstovauti „Vario audrose“ pasiryžo ir viena iš geriausių muzikantų „kalvių“ Lietuvoje - Stasio Šimkaus konservatorija.

“Suburta ir visa profesionalų komanda, besirūpinanti kuo sėkmingesniu Klaipėdos orkestro pasirodymu. Mantas Baniulis (ATSIS) atspaudė plakatus „Aš myliu Klaipėdą“ palaikymo komandai, Irma Rapalienė („Artas“) ir Evelina Strakšelienė („E PLIUS“) rūpinasi atlikėjų šukuosenomis ir visažu, Aidai Jonušaitei ir Rimantui Stapulioniui dėkojame už kolektyvo maitinimą, Matas Baranauskas ir Andrius Pelakauskas („Fotopolis“) fiksuoja įsimintiniausiais TV akimirkas studijoje. Už entuziastingą palaikymą studijoje dėkingi Klaipėdos pilies džiazo festivalio komandai ir visiems geros valios žmonėms, kurie tiki bei palaiko“, - pažymėjo I. Grubliauskienė.

„Vario audra“ LRT eteryje jau šį penktadienį 21 val. Visų mylinčių Klaipėdą palaikymo skambučiai eterio metu laukiami tel. 8 700 44701. Skambučio kaina tokia, kiek skambinant į kitą tinklą.

Nes tik kartu - mes Klaipėda, nes tik kartu - mes jėga!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder