Keičiasi Moliūgų šventės scenarijus

Keičiasi Moliūgų šventės scenarijus

Moliūgų šventės Klaipėdos senamiestyje organizatoriai informuoja apie pasikeitimus. Šiemet moliūgų gausa nusėto senamiesčio neišvysime, tačiau moliūgų moliūgas vis tiek bus renkamas. Gera žinia ta, kad jau ketvirtadienį nuo 19 val. galima pasiimti moliūgų Žvejų g. 4. Jie bus dalijami nemokamai.

Per moliūgų šventę, kuri paprastai vykdavo spalio 31 d., planuota žmones kviesti nešti išskaptuotus moliūgus ir dėti ant suolelių Danės upės krantinėje, kad jais galėtų pasigrožėti pro šalį einantys klaipėdiečiai. Tačiau, uostamiestyje sparčiai plintant koronavirusui, viskas vyks kiek kitaip.

Kadangi iš ūkininkų jau buvo užsakyta moliūgų, juos norima išdalinti žmonėms.

„Visada mūsų šventė turėdavo konkrečią dieną, bet dabar ji laiko jau nebeturi. Nuo šiandien (ketvirtadienio, - aut. past.) iki lapkričio 2 d. žmonės gali ateiti į Žvejų g. 4. Ten ant paletės bus sudėta 300 kg moliūgų. Klaipėdiečiai gali išsirinkti kokį nori vieną ar kelis moliūgus, neštis namo, išdrožinėti, nufotografuoti ir siųsti mums nuotraukas į feisbuko paskyrą „Senamiesčio moliūgų šventė“.

Mes prisitaikome prie situacijos. Žmonės turės ką veikti per ilgąjį savaitgalį, drožinėti moliūgus ir puošti savo namus. Bet kuriuo atvejų moliūgų moliūgas vis tiek bus renkamas. Kviečiame klaipėdiečius dalyvauti moliūgų šventėje "online" “, - sakė viena iš šio renginio organizatorių.

Taigi jei moliūgo neturite, bet norite dalyvauti konkurse, galite jį pasiimti nurodytu adresu šiandien vakare ar rytoj ryte.

Taisyklės labai paprastos: el. paštu: [email protected] siunčiamos dvi nuotraukos: viena - išskaptuoto moliūgo, kita - moliūgo su autoriumi (nuotraukos data turi būti nuo spalio 29 d. iki lapkričio 1d. imtinai).

Organizatoriai tikina, kad moliūgų su autoriais nuotraukos nebus viešinamos. Išsiuntus reikia sulaukti atsakymo, kad jūsų moliūgas užregistruotas ir jam suteiktas eilės numeris. Tada turėtumėte sekti naujienas „Moliūgų šviesos šventė“ Klaipėdoje puslapyje.

Kai pamatysite savo moliūgą fotoalbume "Moliūgų šventė 2020",  turite raginti visus balsuoti ir dalintis jūsų meno kūriniu. Paskui belieka sulaukti konkurso rezultatų. Nugalėtojams paruošti vertingi prizai. 

P. S. Nuotraukas galima siųsti: nuo spalio 29 d. iki lapkričio 1 d.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder