"Jaunoji džiazo banga" - jau uostamiestyje!

"Jaunoji džiazo banga" - jau uostamiestyje!

Po metų pertraukos į Klaipėdą sugrįžta vaikų ir jaunimo džiazo dainų šventė „Jaunoji džiazo banga“. Šis unikalus renginys birželio 7 dieną, Klaipėdos pilies džiazo festivaliu metu į Lietuvos uostamiestį bendrai sukvies beveik 1 tūkst. jaunimo chorų bei ansamblių dalyvių iš visos šalies.

Klaipėdos pilies džiazo festivalio bei organizatorė Inga Grubliauskienė pažymi, kad šiųmetinė „Jaunoji džiazo banga“ – jau 5-oji, jubiliejinė.

„Džiazo dainų šventė Klaipėdoje organizuojama tęsiant geriausias Lietuvoje ypatingą istoriją turinčių legendinių Dainų švenčių tradicijas, laikantis esminių tokių švenčių principų, tačiau kartu suteikiant joms visiškai naują – džiazinės muzikos žanrinį ypatumą. Tradiciškai „Jaunoji džiazo banga“ vyks trečiąja Klaipėdos pilies džiazo festivalio dieną, sekmadienį, Kruizinių laivų terminale. Numatoma, kad bendrai į jubiliejinę džiazo dainų šventę atvyks beveik 70 jaunimo chorų ir ansamblių iš skirtingų Lietuvos kampelių“, - sakė I. Grubliauskienė.

Taip pat tradiciškai „Jaunosios džiazo bangos“ dalyviai scenoje pasirodys kartu su pasaulio ir Lietuvos džiazo bei "world" muzikos žvaigždėmis. Šiemet tai - JAV soulo ir džiazo muzikos atlikėjas Frank McComb, Vilius ir Violeta Tarasovai, Kristina Jatautaitė.

„Jaunoji džiazo banga“ – gera muzika geriems žmonėms, dovanojama visos šalies jaunųjų atlikėjų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder