Gyvenantiems ant bėgių - prošvaistės

Gyvenantiems ant bėgių - prošvaistės

Vakar Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas po susitikimo Vilniuje su susisiekimo ministru Rimantu Sinkevičiumi sakė parvežantis gerų žinių Nemuno g. 113 ir 133 namų, esančių prie pat geležinkelio bėgių, gyventojams.

Meras pasidžiaugė tuo, jog susisiekimo ministras pasiūlė tam tikrą problemos sprendimo būdą - kuri nors iš ministerijai pavaldžių institucijų turės įvertinti, ar įmanoma pasitelkti "šiuolaikines technines priemones". Esą yra naujų medžiagų, kurios visiškai eliminuoja vibraciją ir triukšmą.

Pasak mero, ar realiai toks sprendimas įmanomas kaštų atžvilgiu - dar sunku pasakyti. Jeigu įvertinimas bus teigiamas, tai padaryti bus įpareigota kuri nors ministerijos pavaldumo įmonė. Jeigu paaiškėtų, kad to padaryti neįmanoma, būtų grįžtama prie ankstesnio scenarijaus - turto paėmimo valstybės reikmėms.

"Ministro pozicija geranoriška, jis nėra linkęs mėtyti pėdų ar vengti sprendimo. Manau, geriau tokia žinia, negu jokios. Nemanau, kad minėtas vertinimas truktų ilgai", - sakė V. Grubliauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder